reklama
mlodamama21
Fanka BB :)
Zając Czerwcowy
Oj oj... moze po prostu wracaja Ci objawy 1 trymestru ?Kurde a ja od rana wymiotuje i w toalecie już ze 3 razy bylam- mam nadzieję, ze nie jakiś czyszczenie przed porodem :O
Bo nic bo jadłam co mogloby mi zaszkodzić :/
jo83
Kurde a ja od rana wymiotuje i w toalecie już ze 3 razy bylam- mam nadzieję, ze nie jakiś czyszczenie przed porodem :O
Bo nic bo jadłam co mogloby mi zaszkodzić :/
Oh ty tez, kiedys czytalam ze jak ktos wymiotowal w pierwszym trymestrze to moze to wrocic w trzecim,mam nadzieje,ze to nie to.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Arya88
Kacprysiowo
Moderatorka
Mlodamama wypluj to!!
An dziękuję wizytę teraz mam 24 kwietnia i będzie patrzył na wody. Mówił że przerastac do.34 tc potem spadają. Pamiętam że jak wtedy miałam też w gornej granicy normy to każdy badający mnie w szpitalu nie widział problemu i mówili że ok, a ja jak nawiedzona o nie dopytywalam.
An dziękuję wizytę teraz mam 24 kwietnia i będzie patrzył na wody. Mówił że przerastac do.34 tc potem spadają. Pamiętam że jak wtedy miałam też w gornej granicy normy to każdy badający mnie w szpitalu nie widział problemu i mówili że ok, a ja jak nawiedzona o nie dopytywalam.
Kacprysiowo
Moderatorka
Aura kochana moje AFI to 23
reklama
Kacprysiowo
Moderatorka
Z drugiej strony wystarczy że mały się przesunie i już kieszeń wód robi się większa, ciężko to zmierzyć....