reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

mfifi tak odkad bylam na sympozjum na temat niezdrowego odzywiania i skutkow takiego postepowania i wplywu zdrowego odzywiania w terapiach onkologicznych raczej staram sie jesc zdrowo.Nie mowie ze nie zdaza mi sie jesc fastfoodow czy pic kolorowych napojow gazowanych ale zadko i w nie duzych ilosciach

Mam sporo takich ksiazek nie tylko o wplywie nie zdrowego odzywiania ale tez o tym jakie zle skutki przynosza leki i jak koncerny farmaceutyczne probuja robic w konia i lekarzy i pacjentow i produkuja leki nie zwazajac na to jakie skutki uboczne moga miec na zdrowie

Marc ale Ty laska jestes i jakie masz wloski dlugie [emoji7]
Widzę że masz dużo informacji na ten temat. Ja akurat jem to co lubię;) jak narazie jest mi z tym dobrze. Ale ciebie podziwiam.

@marc mam tak samo długie włosy jak ty. Ten sam problem - końcówki:/ chce sobie ściąć o tak;)
1492427127-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lanvin poszlo PW jak chcesz takie inne nieco ryjace glowe to tez moge wyslac [emoji23][emoji23][emoji23]

Mfifi no ja to mam jazde na puncie onkologii przedewszystkim,teraz jak moj Lobuziak nie daje mi czytac w dzien to czytam po nocach a potem chodze jak zombie.Moj chlop sie smieje ze moj znak rozpoznawczy to bryle,ksiazka i kubek z kawa a w ciagu dnia wiszaca na mnie Vivien [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Lanvin poszlo PW jak chcesz takie inne nieco ryjace glowe to tez moge wyslac [emoji23][emoji23][emoji23]

Mfifi no ja to mam jazde na puncie onkologii przedewszystkim,teraz jak moj Lobuziak nie daje mi czytac w dzien to czytam po nocach a potem chodze jak zombie.Moj chlop sie smieje ze moj znak rozpoznawczy to bryle,ksiazka i kubek z kawa a w ciagu dnia wiszaca na mnie Vivien [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
To masz piękne hobby;) ale w nocy robi się coś innego a nie czyta książki.

Hehe, mój syn mówi do mnie wczoraj, że zjadlby w końcu burgery, ale ja się teraz odchudzam, więc pewnie może pomarzyć [emoji3]

Ja mydłem po każdym użyciu :)

Trudno powiedzieć, ale działaj mimo to co dwa dni :)

Kochana, podeślesz mi te książki na priv?? Bo zaraz zaginą tytuły w akcji, a nie mam teraz gdzie zapisać.

Zrób keratynowe prostowanie, a zęby się nie rozdwajaly, to musisz częściej podcinac i może zmień kosmetyki do włosów :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Zęby :-D :-D :p

Zmieniłam juz na inne kosmetyki ;-) i teraz pora je troszkę podciąć :-)
Zawsze mi szkoda :p

Widzę że masz dużo informacji na ten temat. Ja akurat jem to co lubię;) jak narazie jest mi z tym dobrze. Ale ciebie podziwiam.

@marc mam tak samo długie włosy jak ty. Ten sam problem - końcówki:/ chce sobie ściąć o tak;)
1492427127-aaaaaa.jpeg

Ładna fryzurka :-) kiedyś miałam tak krótkie włosy, ale ja sie złe czuje i nie pasuje mi.....

Jak proste włosy sie ma to ładnie to wyglada ;-) ja mam takie te kudły niesforne, ze masakra :p

reklama
:-) zawsze boje sie, ze zaszkodzę gdyby coś :-( naczytałam sie, żeby nie kochać sie np przy implantacji ...
Nie czytaj :) ile kobiet zachodzi w ciążę nie dbając przy tym o siebie, bo nie wiedzą, że mogą być w ciąży. Ja miałam tak samo, dowiedziałam się w 7 tygodniu...

Zęby :-D :-D :p

Zmieniłam juz na inne kosmetyki ;-) i teraz pora je troszkę podciąć :-)
Zawsze mi szkoda :p
Na telefonie często tekst sam się poprawia [emoji3] czego używasz??

Dotarlam do domku :-) zrobiłam około 4km :-D tylko bateria mi padła w telefonie i nie doliczyło mi km :-(
Nieźle, trochę kalorii po świętach spaliłaś [emoji3] ja dzisiaj jestem kanapowcem, rano dzieciaki latały z pistoletami na wodę, więc wszyscy mokrzy, teraz poszli z psami na dłuższy spacer, a ja szykuje obiad :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry