reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie ma "złych" albo "dobrych" zarodków są takie co się implantują bądź nie:-p W 3 dobie jak pisałam super rokuje 8A i 8B ale jezeli mamy podac tylko jeden a jest ich 4, to co dalej?? czekamy do 5 doby bo współczynnik implantacji jest niższy zarodków mrożonych. Moj syn był 8B a w 5 dobie 5AA najlepszy z najlepszych w 5 dobie i nie z 8A.
Bo zarodki nie rozwijaja sie liniowo, i jeszcze mutacje spontaniczne są itp..
Jezeli mamy tylko 1 dobrze rokujący zarodek a reszta raczej "zatrzyma" sie to podajmy człowieka w 3 dobie, gdzie będzie mu lepiej jak nie u mamusi:-)
Jak widziecie nie ma reguł:-)

No mam nadzieje, ze moj zarodeczke jest silny i sie zagniezdzil :) a faktycznie wszystko zalezy od kliniki u nas nawet z tymi dwoma zarodkami co zostaly nie czekali do 5 doby tylko od razu zamrozili w 3.

dzieczyny ratunku!okropnie sie pochorowalam,cale noce kaszle tak strasznie ze az mam zakwasy w klatce piersiowej.tak strasznie sie martwie czy wszystko ok z malenstwem...usg dopiero 10 maja...a ja czarne mysli mam przed oczami.co myslicie o detektorze tetna?jakis czas temu byl temat poruszamy...ktora z was kupila?mysle sobie ze to moze jakies wyjscie z sytuacji,bo odchodze od zmyslow...jakbym mogla to bym na usg latala co 3 dni...:angry::baffled:

dzieczyny ratunku!okropnie sie pochorowalam,cale noce kaszle tak strasznie ze az mam zakwasy w klatce piersiowej.tak strasznie sie martwie czy wszystko ok z malenstwem...usg dopiero 10 maja...a ja czarne mysli mam przed oczami.co myslicie o detektorze tetna?jakis czas temu byl temat poruszamy...ktora z was kupila?mysle sobie ze to moze jakies wyjscie z sytuacji,bo odchodze od zmyslow...jakbym mogla to bym na usg latala co 3 dni...:angry::baffled:
Ja się nad tym zastanawiam,bo ja panikara jestem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry