reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

U pediatry

A my byliśmy jak Antoś miał 4 miesiące. Wszystko było ok i żadnych zaleceń nie było, ale mamy się zgłosić się jeszcze na kontrolę w listopadzie, hmm...:confused2:

reklama
Michas mial badane bioderka w szpitalu, i na kazdej wizycie u pediatry, lekarka go ogladala i nigdy nie wspomniala o kontroli, ja sama poprosilam gdy Michas skonczyl juz pol roku, tak dla spokojnosi :-) poszlam (zaplacilam zeby bylo szybciej) i wsyztsko jest oki :-)

a dzisiaj mielismy isc na szczepienie ale pojdziemy za tydzien bo mama przegapila i nie zadzwonila rano zeby zarejestrowac ;-)

... dzwoniłam przed chwilą do Centrum Pediatrycznego, żeby zrobić nowy termin na te bioderka i ... pierwszy wolny termin na kasę chorych jest dopiero w .... listopadzie :szok: Masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No i zaraz wychodzimy na szczepienie :-( i zobacze co powie pediatra, czy czekać z tymi bioderkami, czy iść prywatnie .... :dull:

Troche mnie dziwia te badania bioder,ze macie dopiero teraz:rolleyes:bo mi lekarz mowil,ze sie je robi do 3 msca..

... no my mieliśmy pierwsze badanie bioderek jak Mateusz miał 3 miesiące, a teraz miało być drugie i ... będzie w przyszły poniedziałek, bo nasza pediatra powiedziała, że w związku z tym, że nasze dziecko jest duże :-)i ciągle wstaje na nóżki to powinniśmy jednak nie czekać i iść prywatnie :dull: w możliwie jak najszybszym czasie, żeby sprawdzić stan uwapnienia bioderek i zobaczyć czy nie ma przeciwskazań do tych jego "harców" na nóżkach, które obciążają właśnie staw biodrowy ...

Poza tym zostaliśmy zaszczepieni na HIB i na żóltaczkę, nie obyło się bez straszliwego płaczu :-( ... tak że nawt babcia nam się popłakała widząc cierpiącego wnuka .... tylko ja musiałam trzymać fason ... coby nie skompromitować całej rodziny :-D;-). No ale mamy spokój do 13 miesiąca z czego ogromnie się cieszę :-).

My tez bylsymy wczoraj ostatni raz uff, troszke sie tez poplakala ale nie bylo tak zle

reklama
Do góry