reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ależ ja dziś jakiegoś doła załapałam.... że się nie uda IUI, że w ogóle nigdy się nie uda :( co chwilę gdzieś słyszę, że ktoś zaciążył a ja wiecznie nie... jeszcze właśnie u weta zostawiłam 130 zł bo mi pies jakiegoś zapalenia skóry dostał... z rąk mi wszystko leci, zapomniałam, że dziś komunalne śmieci wywożą, siły kompletnie nie mam, nic mi się nie chce....mam dziś zły dzień.... bardzo zły :(

reklama
Ależ ja dziś jakiegoś doła załapałam.... że się nie uda IUI, że w ogóle nigdy się nie uda :( co chwilę gdzieś słyszę, że ktoś zaciążył a ja wiecznie nie... jeszcze właśnie u weta zostawiłam 130 zł bo mi pies jakiegoś zapalenia skóry dostał... z rąk mi wszystko leci, zapomniałam, że dziś komunalne śmieci wywożą, siły kompletnie nie mam, nic mi się nie chce....mam dziś zły dzień.... bardzo zły :(

Oj uda się uda! Już długą drogę przeszłaś, teraz to może być już tylko lepiej. Nie dramatyzuj tylko cycki do przodu i z uśmiechem brniemy do przodu!! Bo jak nie my to? Przy tylu zaciśniętych kciukach musi się udać i będziesz miała pięknego bobaska niebawem :)

[emoji64]

Z cyklu moje obserwacje: ja już 3 miesiące biorę eutyrox i powiem wam, ze widzę naprawdę kolosalną różnicę we włosach. Nigdy nie miałam takich pięknych, lśniących, zdrowych włosów i wypada mi 90% mniej kłaków. Wcześniej po myciu wyciągałam z odpływu tony włosów a teraz tylko kilka sztuk. Lubię to! :)

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Oj uda się uda! Już długą drogę przeszłaś, teraz to może być już tylko lepiej. Nie dramatyzuj tylko cycki do przodu i z uśmiechem brniemy do przodu!! Bo jak nie my to? Przy tylu zaciśniętych kciukach musi się udać i będziesz miała pięknego bobaska niebawem :)

[emoji64]

Jesteś kochana i masz rację! Wiem też, że powinnam być silna bo muszę walczyć szczególnie, że przede mną IUI ale jakoś tak nie mogę się wziąć w garść. Dzięki za wsparcie! Bez tego forum to już w ogóle bym oszalała

@Lanvin dziękuję Ci Kochana. To już 16t3d :):):) Jeśli chodzi o synka to uważam, ze bardzo dobrze, ze ma swoje obowiązki. Mój tata zawsze nas uczył: najpierw obowiązki, potem przyjemności. A gdybyś tak robiła, ze Ty sprzatasz bo dziecku się nie chce (a wiadomo, ze do sprzątania dzieci ostatnie po fajnej zabawie) to za chwilę będziesz zbierać brudne skarpety i gatki z młodzieżowego pokoju. Cierpliwości czasem zabraknie, ale sama widzisz, ze synek nie odbiera tego negatywnie tylko mówi, ze coś Cię w nocy ugryzlo hehe :) Kochany :)

Ja wróciłam właśnie ze spacerku. 1,5 h z M po lesie chodziliśmy. Piękna pogoda, czuć ciepło ciepło powietrzu :)

Jesteś kochana i masz rację! Wiem też, że powinnam być silna bo muszę walczyć szczególnie, że przede mną IUI ale jakoś tak nie mogę się wziąć w garść. Dzięki za wsparcie! Bez tego forum to już w ogóle bym oszalała

Spoko, każdy ma nieraz gorszy dzień. Rozumiem Cię i chyba każda z nas rozumie Ciebie jak nikt inny. Po to chyba tu jesteśmy żeby się wesprzeć wzajemnie, dla mnie to forum tez okazało się dużą pomocą. Nie ma to jak pogadać z kimś kto Cię rozumie. I jeszcze raz, zobaczysz ze sie uda! Wiara czyni cuda nie zapominaj! :)

[emoji64]

@zgryźliwabasia tego mema widziałam na fb i tak się śmiałam, bo to najprawdziwsza prawda :D ja na szczęście włosy myje 2 razy w tyg, a nie przetluszczaja mi się praktycznie wcale. Ale wyliczenia robię wtedy i wtedy umyje, bo gdzieś jadę, ktoś przychodzi hehe :)

@zgryźliwabasia tego mema widziałam na fb i tak się śmiałam, bo to najprawdziwsza prawda :D ja na szczęście włosy myje 2 razy w tyg, a nie przetluszczaja mi się praktycznie wcale. Ale wyliczenia robię wtedy i wtedy umyje, bo gdzieś jadę, ktoś przychodzi hehe :)

No ja tez na fejsie to znalazłam i tak mnie to rozbawiło, ze zechciałam się z wami podzielić ;)

[emoji64]

reklama
Nie smuć się, jeszcze i u nas będzie pięknie :) Zobaczysz, trzeba wierzyć :*

Do góry