AnetaB-stok
Aktywna w BB
Uda się zobaczysz trzymam mocno kciukiMój drugi crio teraz miałam podane dwa zarodki 1bb i morule. Więcej mrozaczkow już nie mam. Bardzo bym chciała żeby tym razem się udało.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uda się zobaczysz trzymam mocno kciukiMój drugi crio teraz miałam podane dwa zarodki 1bb i morule. Więcej mrozaczkow już nie mam. Bardzo bym chciała żeby tym razem się udało.
Ja 10 doba. Teraz czekam na odzew profesora, ale coś mocno zajęty ;-)-Jejku ale Tobie super. A kiedy robiliście betę który dzień po cio
Trzymam kciukiNaturalny chyba bez leków jesr,sama nie wiem, ja mam esrofen,który wycisza jajniki także owulacji nie będzie, mam 6 dniowego zarodka dlatego transfer będzie w tym cyklu tak k.21 dc![]()
Trzymam kciuki mocno !!!!! A czuje sie tak sobie brzuch cmi plecy boląMój 4 i mam nadzieję ze ostatni :-) zresztą i tak nie mam już mrożaczków.
A jak się czujesz??
A masz jakieś mrozaczki?Trzymam kciuki mocno !!!!! A czuje sie tak sobie brzuch cmi plecy bolą
Nie wiem juz co myślec
A twoje samopoczucie jak ?
Jeszcze chciałamTrzymam kciuki mocno !!!!! A czuje sie tak sobie brzuch cmi plecy bolą
Nie wiem juz co myślec
A twoje samopoczucie jak ?
Mam za soba jakies 15kryo transferow jedne naturalne ,inne sztuczne takze to juz nie teoria a cholerna praktyka ,ktorej nie zycze absolutnie zadnej z was.U mnie niestety nie daje za wygrana immunologia,chociaz chociaz wszystko inne jak w zegarku funkcjonuje.powodzenia i trzymam kciuki za udany transferA ja miałam pęcherzyk mimo estrofenu, malutki ale był,wiec trzeba było poczekać aż sobie pęknie i będzie idealne okno implantacyjne...wg mnie lekarz wie lepiej , nie śmiałabym mu powiedzieć żeby zaaplikował mi zarodka wcześniej bo tak powiedziała koleżanka z forum...on jest specjalistą w tej dziedzinie i skoro twierdzi ze 21 dc to tak ma być, i nie sądze ze jest to bez znaczenia, a endometrium miałam w porządku wiec nie musiałam czekać na żaden przyrost, powtórzę że- to jest bardzo indywidulana sprawa i wiedza wyczytana w internecie jest tylko pewna teorią uogólnioną
A jakie badania miałaś aby sprawdzić immunologieMam za soba jakies 15kryo transferow jedne naturalne ,inne sztuczne takze to juz nie teoria a cholerna praktyka ,ktorej nie zycze absolutnie zadnej z was.U mnie niestety nie daje za wygrana immunologia,chociaz chociaz wszystko inne jak w zegarku funkcjonuje.powodzenia i trzymam kciuki za udany transfer
Tez mam napady ciepła i żyły na piersiach ale to pewnie po lekach :-) tak mam jeszcze dwie blastusie 5 dniowe ❤ chce miec wszystkie w domu :-)A masz jakieś mrozaczki?
I U mnie brzuch boli jak na okres. W nocy budzę się o 3 i mam napady gorąca. I głowa mnie boli .... A cycki nic a nic