AnetaB-stok
Aktywna w BB
To indywidualna decyzja. Ja siedziałam w domu, ale ze względu na specyfikację pracy.Powiedzcie proszę czy powinno się po transferze iść na urlop lub l4 i leżeć? czy normalnie chodźcie do pracy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To indywidualna decyzja. Ja siedziałam w domu, ale ze względu na specyfikację pracy.Powiedzcie proszę czy powinno się po transferze iść na urlop lub l4 i leżeć? czy normalnie chodźcie do pracy?
Pierwszy transfer czy kolejny?Ja tez jestem pacjentka prof wolczynskiego :-) jestem po transferze 7 dzien :-)
Pierwszy mam nadzieje ze udany ❤Pierwszy transfer czy kolejny?
A twoj który ?Pierwszy transfer czy kolejny?
Po pierwszym transferze mialam l4- transfer nieudany. Po drugim transerze chodzilam normalnie do pracy- wczorajsza beta 13dpt 1301. Takze nie ma reguły.Powiedzcie proszę czy powinno się po transferze iść na urlop lub l4 i leżeć? czy normalnie chodźcie do pracy?
Ja tez jestem pacjetka profesora i dzis jestem w 31 tcJa tez jestem pacjentka prof wolczynskiego :-) jestem po transferze 7 dzien :-)
To cos ze zrozumialam ,bo gdzies mi sie obilo ze bierzesz estradiol od 2dc.[/QUOTE
ja biorę od 3, i choć nigdy nie miałam problemu z przyrostem endometrium, to bardziej chodzi u mnie o wyciszenie jajników zeby nie bylo dodatkowych pęcherzyków, bo mój organizm lubial zaszaleć naturalnie...![]()
Też miałaś transfer we wtorek po świętachPierwszy mam nadzieje ze udany ❤