Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej kochane!Ja właśnie wróciłam z wizyty.Wszystko jest w porządku córeczka ma ok 2300g i bedzie podobno średnim dzieckiem.To chyba lepiej.Mam już termin cc i dostalam wszystkie papiery do wypełnienia do szpitala. Teraz tylko dotrzymać do 05,06![]()
O majtki z siatki------> +10000 do kobiecości hahahahah[emoji111]
![]()
![]()

[emoji23][emoji23][emoji23]Majty jak Majty, ja jak lezalam na patologi ciąży wyszłam z łazienki bez majtasow i lekarz mówi żebym podniosła koszule zgadamy tętno, przy nim trzy kobiety, a ja zduszonym głosem "ale ja nie mam majtek" lekarz nie doslyszal i mówi "słucham" a położna "Panie doktorze proszę się obrócić pacjentka nie ma bielizny" on "o przepraszam"
Hehehehe padłam, jego mina bezcenna bo tyle co on cipek się naoogladal to mi się w głowie nie mieści a ja wstydzioszka ;-)
Dlaczego ty nie miałaś majtów?! [emoji23]Majty jak Majty, ja jak lezalam na patologi ciąży wyszłam z łazienki bez majtasow i lekarz mówi żebym podniosła koszule zgadamy tętno, przy nim trzy kobiety, a ja zduszonym głosem "ale ja nie mam majtek" lekarz nie doslyszal i mówi "słucham" a położna "Panie doktorze proszę się obrócić pacjentka nie ma bielizny" on "o przepraszam"
Hehehehe padłam, jego mina bezcenna bo tyle co on cipek się naoogladal to mi się w głowie nie mieści a ja wstydzioszka ;-)
Haha dziękuję za chwilę radości i nie pohamowanego śmiechu sama bym się zaczęła śmiać żeby oni się nie musieli wstrzymywać kolejne uroki ciąży
Jest zmiana imienia..Czy nadal Blanka? W sensie imię zostaje.
Swoją drogą je jestem przekonana, że urodzę 4 lub 5. Sama nie wiem czemu. Moze jakies zakłady w domu zorganizuje![]()
O widzisz super!!!Teraz wszystko zalezy od matki natury i naszych maluszkówArya eee przecież oni majty z siaty oglądają pewnie ze 30 razy dziennie, więc już nawet ich nie zauważają[emoji3] dla nas to dziwne ale dla nich dzień jak codzień
Caixa mój termin to 05.06 może urodzimy wraz [emoji4]
![]()