oczekiwanie
Fanka BB :)
Kurde. Zobaczymy co będzie jutro ;-)U mnie temp spadla z 37.03 na 36.64 wtf dzis dopiero 24 dc...
Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniu niestety tak może się stać :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde. Zobaczymy co będzie jutro ;-)U mnie temp spadla z 37.03 na 36.64 wtf dzis dopiero 24 dc...
Nie wiem,,może, ale zrób USG koło 13dc i zobacz czy są pęcherzyki powinien być już duży,a będziesz wiedziała czy nie przestymulowane czyli kilka małych pęcherzykówCzy antybiotyk u facetów wybija plemniki?
Mi teraz pękł bez zastrzyku w 15dc był już tylko płynMi przyspieszył owu. Miałam w 14dc, ale z pregnylem, nie wiem czy sam by pękł
Kotek sama wiesz że z tym mierzeniem to różnie bywa a co ma być i tak bedzieU mnie temp spadla z 37.03 na 36.64 wtf dzis dopiero 24 dc...
No to podobno w lewym jajniku pojawiły się już dwa pęcherzyki i mają po ok 10 mm. Jutro zadzwonię do klinki bo jak tak rosną to wolałabym nie tylko w poniedziałek ale i w sobotę mieć USG
U mnie po założeniu było w miarę, ale na drugi dzień tak mnie szczęka bolała...szok! Też właśnie przez kilka dni nie mogłam normalnie jeść, ale ja miałam też w środku między dziąsłami taki drut, żeby szczękę rozszerzyć...hehe poczekaj[emoji23]ja mialam bardzo poranione dziąsła i wosk w użyciu non stop ale tylko na poczatku.
Jutro, pojutrze i prawdopodobnie przez następny tydzień bedziesz na diecie "miękkiej"[emoji39]
Potem bedzie spoko, a jak juz w ogole nie bedziesz czuła nic tzn ze czas na dokrecanko.
Ja mam co 4 tygodnie. I juz tak sie zeby przyzwyczaiły i najgorsze przesuwki sie chyba dokonały ze nawet po dokreceniu nie ma tragedii, dzien, dwa zeby są wrażliwe a potem normalnie.
Organizm sie przyzwyczai do ciała obcego.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Świetna informacja!Ah dziewczyny wstąpiła nowa energiamorfologia m z 3% poprawiła się na 8% cudownie, więc na maj umawiam się na stymulacje i wierzę że to dzieciątko poczęte w zeszłym roku w maju teraz wróci i będzie wszystko dobrze.
Więc można spokojnie naszych mężczyzn faszerowac wit. C,E kwasem foliowym i u nas orzechy brazylijskie wprowadzone do codziennej diety.![]()
Hahaha, jak psu, albo dzidziusiowi [emoji3]Podrzucam mu do jedzenia
Trochę Cie nie byłoTak dawno mnie tu nie było. Trochę sobie odpuściłem starania, chociaż chyba bardziej to sobie wmawiam. Jak męża nie było to ok ale teraz był a ja oczekuję na @ która powinna być wczoraj albo dzisiaj i nie ma. Wszystkie znaki na niebie wskazują że lada chwila będzie. Mam nadzieję bo chciałam w piątek lub sobotę wziąć się za badanie hormonów a te mam zrobić od 2 do 4 dnia. Mam nadzieję że przyjdzie skubana bo później długi weekend i może czas minąć.
Gratuluję tym którym się udało
Może implantacjaU mnie temp spadla z 37.03 na 36.64 wtf dzis dopiero 24 dc...
Popieram, przydałoby się...Dzień dobry Kobietki
Kiedy w końcu będzie ciepło i słońce bo już mam dość tej pogody, nic się nie chce!
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Póki co owu nie było, tyle można stwierdzićCześć rybeńki [emoji11] czytam cały L czas, Ale widzę że trochę się pozmieniało [emoji6]
Cykl z mierzeniem temp miał być spokojny i sielankowy... A tu 17dc i chyba nic... any ideas? @Lanvin @Spark @Docia1975 @bertha pomożecie zbłąkanej duszy? [emoji16] ten jeden skok to wina portugalskiego wina, więc włączyłam ignorowanie [emoji1]
![]()
@StorAnia [emoji36] wiecznie wiatr w oczy, niech to szlag... Ale dziewczyny mają.rację, skoro non stop coś się dzieje to może być.wina samca... trzymam kciuki misiu [emoji11]
@marc jak tam, jak cykl? [emoji11]
Miałam coś jeszcze napisać, Ale jak zwykle przypomnę sobie później [emoji16]
I dzień dobry w ten do doopy, pochmurny dzień [emoji36] WIOSNO WRACAJ!!! [emoji24] [emoji24]
[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]
Działajcie już, czy przed lUl raczej nie??
![]()