AnScarlett
Fanka BB :)
Już polezalam i teraz zjadłam zupkę i siedzę sobieLillu zdrówka
Kasia dobrze jak z pieskie lepiej
Scarlet to kladz się na pierzyne
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już polezalam i teraz zjadłam zupkę i siedzę sobieLillu zdrówka
Kasia dobrze jak z pieskie lepiej
Scarlet to kladz się na pierzyne
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu co za głupia baba, to karalne przecież! :/Gratuluję udanych wizyt, super ze z maluszkami wszystko dobrze. Coraz wiecej dziewczynek nam się pojawia
Ja jestem na zwolnieniu, internista od razu wypisal, powiedzial zebym sobie odpoczela. Przy okazji zglosilam mu pewną sprawę. Nie wiem czy Wam mówiłam, w rejestracji pracuje taka małpa, pracuje tez u mnie w szkole ma świetlicy. Zanim powiedziałam w pracy o ciąży, część osób juz wiedziało bo ona zajrzala mi do karty i rozpowiedziala. Lekarz byl wściekły, on jest tez wlascicielem przychodni. Powiedzialam ze nie skladam oficjalnej skargi, ale nie chciałabym zeby panie z recepcji opowiadaly ludziom na miescie kto na co choruje. Powiedzial ze z nia porozmawia.
Dziewczyny po ile te kocyki z misiem w pepco??![]()
To ja z kolei zamierzam znów chodzić na pilates dla kobiet w ciąży- prowadzi to znajoma fizjoterapeutka. W pierwszej ciąży ćwiczyłam 20 tygodni. Tym razem będzie podobnie.Witaj. Ja zaczęłam po 12 tygodniu chodzić na jogę w ciąży. Czekałam do 12 czy wszystko ok bo wcześniej ćwiczyłam sporadycznie przed ciążą. Chciałam też chodzić na basen ale w pobliżu nie ma zajęć dla ciężarnych a mnie samej się nie chce chodzić ani zasuwać na drugi koniec miasta.. Anyway joga mi bardzo służy- rozluźnia, relaksuje.. Zastanawiam się jeszcze nad zajęciami dotyczącymi dna miednicy ..
Jest super i taki miękki...Dzięki, kupię taki kocyk bo wygląda słodko![]()
Pytanie czy ta kobieta to pielegniarka czy rejestratorka medyczna. Pielegniarki sa objete ustawa o tajemnicy zawodowej i gdybys chciala postawilabys ja przed sadem pielegniarek i poloznych i pozegnalaby sie z prawem wykonywanaia zawodu albo dostala taki mandat, ze oczy by jej wyszly z orbit. Jesli jest rejestratorka medyczna to nie jest to nigdzie prawnie uregulowane... Ale glupia strasznie, dobrze, ze powiedzialas lekarzowi o tym...Gratuluję udanych wizyt, super ze z maluszkami wszystko dobrze. Coraz wiecej dziewczynek nam się pojawia
Ja jestem na zwolnieniu, internista od razu wypisal, powiedzial zebym sobie odpoczela. Przy okazji zglosilam mu pewną sprawę. Nie wiem czy Wam mówiłam, w rejestracji pracuje taka małpa, pracuje tez u mnie w szkole ma świetlicy. Zanim powiedziałam w pracy o ciąży, część osób juz wiedziało bo ona zajrzala mi do karty i rozpowiedziala. Lekarz byl wściekły, on jest tez wlascicielem przychodni. Powiedzialam ze nie skladam oficjalnej skargi, ale nie chciałabym zeby panie z recepcji opowiadaly ludziom na miescie kto na co choruje. Powiedzial ze z nia porozmawia.
Dziewczyny po ile te kocyki z misiem w pepco??![]()