reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pytanie mam do Was;) od owulacji biorę luteine 50. Na dniach mi się skończy. Mam wspaniała koleżankę która jej nie używa więc mi pożyczy. Tylko w tym problem bo ma luteine100. Biorę zawsze 2 razy dziennie. I co teraz brać pół? Czy coś się stanie jak będę brać też 2 razy dziennie? Pomocy dziewczyny;*;*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pytanie mam do Was;) od owulacji biorę luteine 50. Na dniach mi się skończy. Mam wspaniała koleżankę która jej nie używa więc mi pożyczy. Tylko w tym problem bo ma luteine100. Biorę zawsze 2 razy dziennie. I co teraz brać pół? Czy coś się stanie jak będę brać też 2 razy dziennie? Pomocy dziewczyny;*;*

Ja bym brała po pół tabletki. :) żeby dawka była ta sama.

Nic się nie stanie :) ja biorę po owu 2x100 :) może nawet lepiej :*

@auslanderka @bertha powodzenia dziewczynki, odpocznijcie sobie, czekam ja Wasze 2 kreseczki [emoji8]

O matko, uda jak balony, bola jakby mnie ktos skopal albo jakbym maraton przebiegla [emoji33]oj mam nadzieje, ze warto bylo :)

U gory test z rana.
Na dole test z 21.20
[emoji33] matko oby jutro K zdarzyl!

1493408268-aaaaaa.jpeg

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

@auslanderka @bertha powodzenia dziewczynki, odpocznijcie sobie, czekam ja Wasze 2 kreseczki [emoji8]

O matko, uda jak balony, bola jakby mnie ktos skopal albo jakbym maraton przebiegla [emoji33]oj mam nadzieje, ze warto bylo :)

O gory test z rana.
Na dole test z 21.20
[emoji33] matko oby jutro K zdarzyl!

1493408268-aaaaaa.jpeg

A kiedy będzie? [emoji23] to zacznij się już rozgrzewac [emoji23]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A kiedy będzie? [emoji23] to zacznij się już rozgrzewac [emoji23]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro popoludniu [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Haha poki co rozgrzewac bede uda bo wygladaja masakrycznie [emoji33] jak mnie chlop zobaczy to mu oklapnie! [emoji33]

Oj bedzie sie jutro dzialo :) Trzymam kciuki za piekny strzal :)

Bedziemy musieli chyba w las jechac jak ostatnio [emoji23] jutro nie dosc, ze mama w domu bedzie to jeszcze brat, 2 bratankow i bratanek brata! [emoji33] przed taka iloscia osob to nigdzie czlowiek sie nie ukryje.

reklama
Do góry