MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Musiałam, ale jakoś nam to nie szło i mimo to było w porządku na następnej wizycie.MamaAntosia no i bedzie dobrzea musialas pieluchowac szeroko? ja musialam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musiałam, ale jakoś nam to nie szło i mimo to było w porządku na następnej wizycie.MamaAntosia no i bedzie dobrzea musialas pieluchowac szeroko? ja musialam
Musiałam, ale jakoś nam to nie szło i mimo to było w porządku na następnej wizycie.
A Antoś strasznie się pocił w tych pieluchach (cała pupcia mokra) i też za wygodnie to mu nie byłoNam tez nie szlotzn ja zapominalam czesto, a i tak tylko na noc i to nei zawsze cala zakladalam, a potem tez i tak bylo wszystko ok;-)wiec moze te lekarze cos sciemniaja, bo moze jakbym nie pieluchowala to tez by bylo ok;-)
Na dzien to w ogole juz calkeim odpadalo bo niewygodnie, a na noc jeszcze jako tako, ale jeszcze wtdy o 4 ja przebieralam i juz nie ubieralam tej pieluchy. Na wszelki wypadek jakos sie balam spytac czy to trzeba dzien i nocA Antoś strasznie się pocił w tych pieluchach (cała pupcia mokra) i też za wygodnie to mu nie było.