oczekiwanie
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi @Paraplu że K tak się zachowuje. Próbowałaś z Nim rozmawiać o tym? Faceci są dziwni, a mówią że z nami nie da się wytrzymać. Jak ja mam PMS to mój zachowuje się jakby też miał i to 2 razy silniejszyCiul z cyklem, bedzie nastepny. Mi jest po prostu strasznie przykro, ze takie cyrki robi u mnie w domu. Moja mama nazywa go juz "obrazalski K" bo o wszystko sie obraza, o wszystko strzela focha i co chwile obraza majestatu. A serio nie ma o co sie obrazac! Atmosfera w domu chu*owa bo mama to juz sie boi do niego odezwac z czymkolwiek by znowu sie nie obrazil. Tak zawsze czekam na urlop w domu. W styczniu odwalil to samo, zepsul caly pobyt, teraz chociaz pierwszy tydzien bylam sama i bylo fajnie. A wczoraj ledwo przyjechal i juz beznadzieja
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ciul z cyklem, bedzie nastepny. Mi jest po prostu strasznie przykro, ze takie cyrki robi u mnie w domu. Moja mama nazywa go juz "obrazalski K" bo o wszystko sie obraza, o wszystko strzela focha i co chwile obraza majestatu. A serio nie ma o co sie obrazac! Atmosfera w domu chu*owa bo mama to juz sie boi do niego odezwac z czymkolwiek by znowu sie nie obrazil. Tak zawsze czekam na urlop w domu. W styczniu odwalil to samo, zepsul caly pobyt, teraz chociaz pierwszy tydzien bylam sama i bylo fajnie. A wczoraj ledwo przyjechal i juz beznadzieja
Pierwsze dziecko na "ślinie"po 3mcach a 2 nie ma nawet po specjalnych żelach ułatwiajacych zapłodnienie. Gin podchodzi do tej teori sceptycznie.Porada dnia z Ovu
Zobacz załącznik 804574
U mnie to ja jestem mistrzem focha i córka[emoji6]właśnie zamknęła się w sypialni i walnela focha i już "nie kocham Cię" "nie odzywaj się do mnie"...a ma 7 lat dopiero. Co to będzie w wieku lat nastu?[emoji33]Ciul z cyklem, bedzie nastepny. Mi jest po prostu strasznie przykro, ze takie cyrki robi u mnie w domu. Moja mama nazywa go juz "obrazalski K" bo o wszystko sie obraza, o wszystko strzela focha i co chwile obraza majestatu. A serio nie ma o co sie obrazac! Atmosfera w domu chu*owa bo mama to juz sie boi do niego odezwac z czymkolwiek by znowu sie nie obrazil. Tak zawsze czekam na urlop w domu. W styczniu odwalil to samo, zepsul caly pobyt, teraz chociaz pierwszy tydzien bylam sama i bylo fajnie. A wczoraj ledwo przyjechal i juz beznadzieja
Kochana [emoji8] 7dc dopiero, więc tempka jak to w pierwszej faziePodbijam Parasolka dawaj czadu malutka [emoji6]
@Lanvin Lawinko jak tam u Ciebie? [emoji6]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Co się stało, do czego się przyczepil?A wezcie ku*wa, K przyjechal zrobil afere o bzdure, walnal focha, potem przepraszal. I tak minal mi wieczor. Cykl w doope.
Z nimi tak źle i tak niedobrze :/@Paraplu tak mi przykro, faceci są beznadziejni i niewiele rozumieją! Może dzisiaj jeszcze się pogodzicie i coś zadzialacie
Mnie mój ostatnio też wkurzyl, bo jak się nie staraliśmy to zawsze on inicjowal przytulnie i jeszcze miał pretensje ze ja nigdy nie chce. Więc teraz kiedy się staramy to ja zapieralam się do rzeczy, i on kiedyś że chce tylko ze względu na dziecko i on tak nie chce! No tak mnie zagotowal!
Więc facetów nie rozkminisz :/
Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
Temperatura, testy Ci niewiele powiedzą.#spark #marc wiem ze bralyscie, bierzecie donga powiedzcie mi kochane jak rozpoznawalyscie kiedy jest "niby" owu zeby przestac brac? Bo robie testy ale kurcze ni cholerki nie moge ich rozszyfrowacjestem teraz w pracy ale wysle wieczorkiem zdjecie.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam tak już 3 cykl z rzędu, mam takie plamienia do ok. 10 dc.Ehhhh.... no mój też ma focha, ze ja się zdołowałam i że płaczę po wizycie u lekarza. zamiast mnie przytulić, pocieszyć to się na mnie focha
Ja mam do Was jeszcze jedno pytanie bo od okresu mam śluz tak jasnobrązowo zabarwiony. To już 9 dc a ciagle śluz jest taki właśnie i nie wiem z czego to czy ze stresu czy znowu coś mi się dzieje w organizmie czy to po stymulacji....![]()
A rozmawiałaś z nim na ten temat? Czemu zawsze w domu Twojej mamy takie akcje odstawia??Ciul z cyklem, bedzie nastepny. Mi jest po prostu strasznie przykro, ze takie cyrki robi u mnie w domu. Moja mama nazywa go juz "obrazalski K" bo o wszystko sie obraza, o wszystko strzela focha i co chwile obraza majestatu. A serio nie ma o co sie obrazac! Atmosfera w domu chu*owa bo mama to juz sie boi do niego odezwac z czymkolwiek by znowu sie nie obrazil. Tak zawsze czekam na urlop w domu. W styczniu odwalil to samo, zepsul caly pobyt, teraz chociaz pierwszy tydzien bylam sama i bylo fajnie. A wczoraj ledwo przyjechal i juz beznadzieja
Kochana, Ty się starasz dopiero kilka cykli, a o adopcji już myślisz. Luz kochana, uda sięCześć Słoneczka :*
A ja dzisiaj płacze i śmieje sie, na przemian ... tragedia :-( jedziemy wlasnie na Komunie Chrześnicy męża.
Ja tez kurde czuje sie smutno... wczoraj jeszcze miałam super humor także idzie @... masakra
Moj m nawet mnie nie pocieszy... chyba jestem za adopcja
Ja z M najczęściej mam spine w dni płodne...a spina jest wywołana tą durną presją - że to te dni i "musimy" a nie koniecznie się chce lub nie da się rady dzień po dniu...
Wiem że to nie tak powinno być ale kurna przy naszym trybie pracy to tak naprawdę i czas i ochota i możliwość to raz w tyg w sobotę lub niedzielę...a owu nie wybiera dni tygodnia...
I tak to jest...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom