Malinowa_ona
Fanka BB :)
Nastka, Nastusia npZofia bardziej klasyczne, Anastazja bardziej niespotykane. Jaki jest skrót Anastazji? Ania?
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie znam żadnej ale imię mi się bardzo podoba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nastka, Nastusia npZofia bardziej klasyczne, Anastazja bardziej niespotykane. Jaki jest skrót Anastazji? Ania?
Właśnie do Anastazji jest kilka zdrobnien jak Nastka, Nasia, Ana, ale sa okropneZofia bardziej klasyczne, Anastazja bardziej niespotykane. Jaki jest skrót Anastazji? Ania?
Pomysł świetnyDziewczyny co myślicie o grupie na fb , ale tylko dla nas z tego wątku? [emoji4]
Tak dla poznania się , lub jakby jakaś awaria na bb była [emoji6]
Takie zastępcza , np jakby ktoś do szpitala trafił czy coś , to przeważnie fbb jest pod ręka [emoji38]
A tak to będziemy normalnie sie tu udzielać , by nam wątek nie padł - bo tu sie wszystko zaczęło [emoji1]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t6d [emoji272]
To masz z tą Anastazją jak ja z Aleksandrą...podoba mi się szalenie jako pełne imię, za to zdrobnienia Ola do mnie nie przemawia. I tak mój mąż się nie zgodził.Właśnie do Anastazji jest kilka zdrobnien jak Nastka, Nasia, Ana, ale sa okropnea to imie pelne podoba mi sie bardzo, ale Zofia tez mi sie podoba
12.10.2017 [emoji480]
Moja chrześniaczka ma na drugie Anastazja i pamiętam jak jej mama mówiła do niej czasem Tusia [emoji4]Właśnie do Anastazji jest kilka zdrobnien jak Nastka, Nasia, Ana, ale sa okropnea to imie pelne podoba mi sie bardzo, ale Zofia tez mi sie podoba
12.10.2017 [emoji480]
Dużo nas ze Śląska. Ja z Bytomia. Tez mieliśmy sie wybrać na Chechło ale w końcu dotarliśmy do parku w ŚwierklańcuBum ja za grupą na fb
Mi luteine lekarz od razu przepisał "na wszelki wypadek" bo staraliśmy się prawie 3 lata, po drodze też prooblemy z progesteronem czasamiwcześniej 2 tabletki teraz jedna
My na Chechle dzisiaj nad jeziorem spacerowalismy
Ja też ze Śląska
Oglądaliśmy w.nd wózki w Zabrzu w vicki, super obsługa! Piękny ten roan, ale Pani mi odradzila jak dla mnie i rację miała, założyła spacerowke która mnie przytoczyła...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom