reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Przede wszystkim witaj,

Tak jak wczoraj pisałam, pobolewanie podbrzusza nie musi znaczyć że coś złego się dzieje, ale nie jest też oznaką ciąży. W tym momencie jedyne co możesz zrobić to nie przemęczać się i pozytywnie myśleć. Przykro mi to mówić, ale na tym etapie niewiele jest zależne od nas.

Nie zmienia to jednak faktu, że trzymam kciuki, żeby się udało :)
Dzieki za odp.Żałuję ze wcześniej tu nie trafilam poczytam wasze wpisy do tylu zeby sie wydrążyć.

reklama
No to teraz mocno mocno trzyma kciukaski [emoji4] a metypred dostalas 16 mg czyli jedna tab zawiera 16 mg? Bo mi lekarz na recepte wypisal metypred 4 mg a potem w zaleceniach dal ze mam brac 16mg i musze 4 tab lykac na raz.

Chyba 16mg w jednej tabletce bo wyczytałam to z recepty. Może 4mg jest tańsze dlatego tak ci dał? Albo w aptece nie mieli 16mg?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie lecze w Paryzu jest mi lzej bo nie pokrywam zadnych kosztow.Podchodzilismy do icisi ze wzgledu na zle parametry nasienia.Wszystkie moje wyniki byly na 5+.Po tygodniu stymulacji Gonal f i menopur plus jeszcze inny..pobrali 8 pecherzykow 5 sie zaplodnilo,1bardzo silny(tak mi powiedzieli)oddali mi :)a reszta zostala pod obserwacja i czekam na list ile zamroza.Nadzieja wielka tak sie boje...Beta w poniedzialek a test sikany boje sie robic
W Paryżu pokrywają koszty, super... zazdroszczę. Ja w brzuchu mały samochód nosze :D:D

Nie musisz robić bety, ja zrobiłam 8dpt 5dniowych zarodków i nic nie widziałam, na szczęście mąż widział i dziewczyny na forum :D:D Ale i tak cały dzień przepłakałam, dopiero następnego dnia sikacz wyszedł i beta potwierdziła. Ale nie warto tak się stresować.

W Paryżu pokrywają koszty, super... zazdroszczę. Ja w brzuchu mały samochód nosze :D:D

Nie musisz robić bety, ja zrobiłam 8dpt 5dniowych zarodków i nic nie widziałam, na szczęście mąż widział i dziewczyny na forum :D:D Ale i tak cały dzień przepłakałam, dopiero następnego dnia sikacz wyszedł i beta potwierdziła. Ale nie warto tak się stresować.
Dlatego wole uniknac stresu bo roznie bywa.Jakos dotrwam do poniedzialku.A tobie M@gda za ktorym razem sie udalo?

Dlatego wole uniknac stresu bo roznie bywa.Jakos dotrwam do poniedzialku.A tobie M@gda za ktorym razem sie udalo?
Za pierwszym. Tobie też życzę jak najszybciej.

U nas ja właściwie miałam dobre wyniki, ale rzadko owulację, mąż słabe, mało ruchliwe nasienie, więc bardzo miało jak się "spotkać". I ktoś musiał im w tym pomóc. Wam też się uda.

U mnie potwierdzone - 3 pecherzyki były, pobrane. Dostałam metypred 16mg do pozytywnej bety. Opakowanie jest 30szt wiec może dłużej będę brała...
o clexane sama poprosiłam, i dostałam 0,4. Niestety 100% płatny.. muszę gdzieś potem załatwić na ryczałt.
Luteina 100 3x2.

Jeśli będą zarodki to w niedziele transfer a beta w 9dpt.

Jutro pierwsze info czy coś się zapłodnilo :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Z niecierpliwoscia czekam na informacje [emoji5] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po transferze, tym razem było spokojnie, pusty pęcherz i cewnik bezroblemowo umieszczono, chyba dr wziął do serca moje żale po ostatnim nieudanym transferze, wracam do domu, zwolnienie na trzy dni i wracam do pracy, czas szybciej zleci,nie będę się tak skupiać na sobie i wsłuchiwać się w swoje ciało;) zdjecie kropeczka bardziej widoczne niż ostatnio, widziałam jak wskakiwał;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam jutro wizytę, ale chodze prywatnie i z pakietu z pracy, więc częściej oglądam malucha, w sobotę miał 1.87cm, więc dziś będzie 2 cm.
Ty to masz dobrze :) ja kolejna wizyta za 3 tyd zwariuje do tego czasu ;) dostałam zwolnienie na tydzień bo wszystko jest ok i mogę wrócić do pracy , ale ja się boje bo ten trzeci miesiąc to chyba najgorszy ;(

Ty to masz dobrze :) ja kolejna wizyta za 3 tyd zwariuje do tego czasu ;) dostałam zwolnienie na tydzień bo wszystko jest ok i mogę wrócić do pracy , ale ja się boje bo ten trzeci miesiąc to chyba najgorszy ;(
Dlaczego 3 miesiące najgorszy jest? nawet mnie nie strasz.
Super ,że punkcja się udała.
I transfer się udał bez bólu jak ostatnio.

reklama
Do góry