Ewunka
Fanka BB :)
Podobno się nie da ja mam poziom 28 przy normie 18Gdzieś czytałam, że nie da się przedobrzyć, nadmiar jest wydalany z organizmu. Ktoś może potwierdzić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobno się nie da ja mam poziom 28 przy normie 18Gdzieś czytałam, że nie da się przedobrzyć, nadmiar jest wydalany z organizmu. Ktoś może potwierdzić?
Tak, on tak bardzo śmiało mówił o tej ciąży kilka razy. To lekarz jest jej bardziej pewny niż ja bo podchodzę do tego ostrożnieHej. "Wynik ok" czyli potwierdził ciąże tak? [emoji1]
Przykro mi z powodu hiperki, ale wiele dziewczyn to przechodziło i wyszły z tego bez szwanku to i Tobie mam nadzieję szybciutko to przejdzie.[emoji110] [emoji110] [emoji110]
Dzisiaj juz nie zdążyłam ze względu na ta konsultacje z lekarzem odnośnie hiperki. Potem goniłam do pracy. Kazał zrobić dzisiaj.A to nie dzisiaj miałaś iść?
No właśnie przed chwilą zrobiłam i nie ma nawet cienia cieniaja robilam i nie wyszedl...i 9dpt tez nie wyszedl,a beta byla juz pozytywna...sikance dla odwaznych...ja tez sikalam i ryczalam...
No właśnie przed chwilą zrobiłam i nie ma nawet cienia cienia(((
Przez moją niecierpliwość i głupotę będę miała zepsuty cały dzień. Kurczę - wszystko było tak pięknie - zarodek najwyższej klasy, grube endo- byłam pewna, że tym razem się uda. Nie wiem czy się podniosę po kolejnej porażce. Moja gin. nie pozwoli mi już podejść do stymulacji.Już teraz namawiała mnie, żebym się poddała, ale postawiłam na swoim i słusznie, bo udało się uzyskać piękny zarodek. Jedna rzecz nie daje mi spokoju- podczas transferu strasznie się że mną mocowały(lekarka i asystentka) i strasznie bolało.Może wtedy coś poszło nie tak? Zwariuję od tego myślenia. Do wczoraj byłam przekonana, że jestem w ciąży: (Tak jak pisałyśmy, to jest dla odważnych, nie zrażaj się, zrób betę w terminie, który lekarz ci wyznaczył!