reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dlaczego? Chociaż zarobki fajne.
Ja pracuje teraz na produkcji w corpo, to jest masakra... A w Lidu pracowałam 15 lat temu. Wydawało mi się, że jest koszmarnie. Teraz od 8 lat wiem co to znaczy "koszmarnie"...
@bertha bardzo mi przykro :(
Dla mnie to obóz pracy...zarobki wcale na początku nie są duże,a zapindalac trzeba...nigdy nie wychodzi się o czasie do domu,poza tym łapy można sobie pozrywac i dostać garba

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@MoKa ja też teraz przyjmuję duphostan do 24 dnia cyklu. Czy ktoraś z Was go przyjmowała? Bo powiem szczerze że po raz pierwszy odczuwałam ten czas owulacyjny. Ból Brzucha jak przy okresie, ból kręgosłupa a dziś po prostu czuje się tragicznie ogólne osłabienie.

Po moim obozie, chyba wszystko zniosę...
Zresztą po 8 latach mam brutto 2280... tyle w temacie ;)
Zostałam co mi powiedzą.
A jak jest u Ciebie z pracą w weekendy?
Wolny weekend to święto dla rodziny które zdarza się raz na dwa-trzy miesiące...Ja myślałam kiedyś,że gorzej nie trafię a jednak się myliłam,a zarobki też nie przekroczysz 2.000 zł.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hey dziewczyny
Pamiętacie mnie jeszcze??
Przez 1,5 miesiąca byłam w Polsce i trochę sie odstresowalam i odpoczęłam. Wątek mimo to podczytuje, widzę ze niektórym udało sie zajść a inne Weteranki nadal walczą.....trzymam kciuki za Wasze starania.
Basia 89 przegapiłam coś ? Udało Ci sie czy nadal na polu bitwy?? A jak tam @marc ??
Ja obecnie jestem w 14 tyg ciąży, złe sie czuje i tyle, cały czas wymiotuje, od samego początku mam zgagę i bóle rwy kulszowej także do bani. Pozdrawiammmm [emoji847][emoji847]

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Kochana, ale z tego co pamiętam, to owu miałaś jakieś 2-3 dni po inseminacji. Musisz patrzeć ile dpo jesteś. To, co mówił lekarz, to jedno, a to ile jesteś dpo to drugie. Jeśli owu była 2 dni po inseminacji, to dzisiaj jesteś 12 dpo. Jajeczko mogło się dopiero zagniezdzic np. dwa dni temu, a bhcg wytwarza się po ok. 48h od zagniezdzenia. Przy tak małym stężeniu bhcg test nie wyjdzie :) spokojnie, jeszcze masz kilka dni do @ [emoji8]

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

2.05 była iui na niepękniętym pęcherzyku a 4.05 byłam na kontroli i wtedy już był pęknięty. Więc między 2.05 wieczorem a 4.05 popołudniu musiała być owu. Stawiam na 3.05 popołudniu bo wtedy mnie mega ból złapał i mega gorączka tak bez powodu. To i tak by było te 13 dni :( chyba najlepiej poczekać jeszcze te kilka dni. Na razie brzuch ani kręgosłup na @ nie bolą tylko takie mrowienie czy ciągnięcie czasami na środku brzucha i czasem zakłuje prawy jajnik. Co chwilę biegam do ubikacja bo mam wrażenie że leci ale nawet nie plamię. Tylko śluz.

U mnie też się nie udało, trudno. Jakoś chyba mało wierzyłam w te metodę więc nie było mi przykro [emoji6] nie próbowaliśmy drugi raz, a Ty jaki masz plan?

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze dwie próby i in vitro. Za trzy, cztery miesiące pewnie zrosty wrócą więc innej opcji już nie będzie.
@MoKa ja też teraz przyjmuję duphostan do 24 dnia cyklu. Czy ktoraś z Was go przyjmowała? Bo powiem szczerze że po raz pierwszy odczuwałam ten czas owulacyjny. Ból Brzucha jak przy okresie, ból kręgosłupa a dziś po prostu czuje się tragicznie ogólne osłabienie.

Ja po dupku nic miałam. Jedyna zmiana w tym cyklu to duuuzzzoooo śluzy od owu.

Hej bylam dzis na monitoringu bo bralam cło 2 tabl od 3-7 dc
Niestety do 19 DC mam zakaz współżycia bo mam 4 dominujące pęcherzyki i jest duza szansa nawet trojaczków wiec cykl na straty....
Od przyszłego cyklu cło pol tabl od 2-6 DC i 10-11 DC wizyta.

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety do 19 DC mam zakaz współżycia bo mam 4 dominujące pęcherzyki i jest duza szansa nawet trojaczków wiec cykl na straty....

A ja bym zaryzykowała , niemówione ze będą trojaczki . Nawet jakbyś miała mniej bliźniaki to tez fajnie. Oczywiście decyzja jest twoja ale ja bym mimo wszystko "zaryzykowała"
Ps ja tez brałam taka sama dawkę clo a mam jedna fasolinke. Trzymam kciuki i pomysl dobrze nad tym [emoji5][emoji5]

oar843r80zp6bzlz.png

A ja bym zaryzykowała , niemówione ze będą trojaczki . Nawet jakbyś miała mniej bliźniaki to tez fajnie. Oczywiście decyzja jest twoja ale ja bym mimo wszystko "zaryzykowała"
Ps ja tez brałam taka sama dawkę clo a mam jedna fasolinke. Trzymam kciuki i pomysl dobrze nad tym [emoji5][emoji5]

oar843r80zp6bzlz.png

Maz tez mnie na to namawia... Ale nie jestem pewna...

oar843r80zp6bzlz.png

A mialas tez więcej pęcherzyków ?

reklama

Działaj dziewczyno ! [emoji110][emoji110]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t6d [emoji272]

Do góry