reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mickey a czemu pytasz? Mąż kombinuje cały czas nas Wiktorem, więc powiem Ci, że może okazać się niespodzianką kim będzie mój syn czy Franciszkiem czy Wiktorem :D. W końcu to on pójdzie do urzędu i podpisze dokument ;)
Eszzz z tymi facetami pytam bo tak jak pisałam wcześniej chce odwdzięczyć się w naturze bądź w inny sposób a do tego jest mi potrzebne imię Twego ksieciunia

reklama
@Olciaj tak jak mickey Ci napisala,dodatkowo wydaje mi sie ,ze infolic ma zwykly kwas foliowy w skladzie,takze ja bym odstawila[emoji4]
Pytaj o co chcesz
Ja mam te same mutacje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Olciaj tak jak mickey Ci napisala,dodatkowo wydaje mi sie ,ze infolic ma zwykly kwas foliowy w skladzie,takze ja bym odstawila[emoji4]
Pytaj o co chcesz
Ja mam te same mutacje

Ja zamawiam na iherb czysty inozytol w proszku (główny składnik inofolicu/inofemu). Taniej i bez kwasu foliowego zwykłego.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha ooo prosze[emoji4]
Slyszalam wlasnie ,ze dziewczyny biora ten infolic przy staraniach,niby poprawia plodnosc,tak?

Dzieki dziewczyny. Czyli mam przestawic sie na metylowany kwas foliowy. A czy jak zaczne brac ten metylowany to czy nadal moge pic inofem z tym zwyklym kwasem? Czy to juz bedzie za duzo? Pytam bo nakupilam juz tego inofemu na 4 mce ale glownie ze wgledu na inozytol na IO, pije 2 razy dziennie czyli tj ok 400 jednostek kwasu foliowego?

@Liluli termin mam na 08_07_2017,dzisaj mam 32 tydzien i dwa dni!bylam dzis prywatnie na wizycie u ordynatora szpitala w ktorym chcę rodzic,rozmawialam z nim o kleksanie czy dostanę po porodzie,a on na to ze to zalezy jak bedzie przebiegal poród,nie wiem co o tym myśleć,powiedzcie czy powinnam go brac,tak czy tak,bo zglupialam,jeszcze nie wiem czy porod naturalny czy cesarka,bo muszę isc do swojego neurologa zeby zdecydowal czy z moja przepuklina moge rodzic naturalnie,pytalam tez o znieczulenie,i mowil ze nie ma z tym zadnego problemu,podaja na prośbę pacjentki,za darmo :-)

@Olciaj, zbadaj homocysteinę, będziesz coś więcej widziała i jak np będzie wysoka (normy dla starających są inne), to lepiej zaprzestać na chwilę starań. A masz te mutacje homo czy heterozygoty?
Ja np nie toleruję w ogóle zwykłego kwasu i muszę go unikać.

@Porzeczka1234 Kochana nie panikuj będzie wszystko dobrze musisz wierzyć choć umysł robi swoje lecz wiara czyni cuda. Wspominałam na forum , że ten cykl odpuściłam ponieważ chciałam trochę ochłonąć i nabrać dystansu . Następny cykl z monitem i wizytą u ginekologa.:):)
@bea25ta Tobie również życzę spokoju ducha i niezłomnej wiary w fasolkę.
@Destino Wiara wiara zawierzcie bezgranicznie odrzućcie niepokój i lęk a wszystkim zajmie się Pan.
@burczuś Co u ciebie trzymam kciuki za owocny cykl.
@mała79 @mała_czarna Jakie plany na dalsze działania.?
@Avita Życzę spokojnego dotrwania do końca.:p
Magdo moja imienniczko :-) u nas plan narazie taki, że czekam na histeroskopię i na wyniki badań, które zinterpretuje doc. Paśnik i wtedy porozmawiam z nim o dalszym leczeniu, tak jak pisałam nie chciałabym brać tych leków imunosupresyjnych, może mają sens dalsze szczepienia.Nie wiem zobaczymy co wymyśli .............Trzymam kciuki za Was za staranka w następnym cyklu, musi się w końcu udać:):):)

@burczuś hop hop co tam u Cię???
@Porzeczka1234 @bea25ta @kas90 za Was "dwupaczek" cały czas trzymam kicuki, aby wszystko dobrze było i te dalsze miesiące zleciały Wam w oka mgnieniu (choć wiadomo że strach będzie nam towarzyszyć do końca....taki nasz los).
@Avita @Gabiś czekam na Wasze dzieciaczki!!!
@czarna_mała daj znać co Tobie Paśnik zaproponuje...
@motylek1234 już bliżej końca, trzymaj się dzielnie..
Pozostałe dziewczyny pozdrawiam ciepło:):):):)

reklama
@Liluli termin mam na 08_07_2017,dzisaj mam 32 tydzien i dwa dni!bylam dzis prywatnie na wizycie u ordynatora szpitala w ktorym chcę rodzic,rozmawialam z nim o kleksanie czy dostanę po porodzie,a on na to ze to zalezy jak bedzie przebiegal poród,nie wiem co o tym myśleć,powiedzcie czy powinnam go brac,tak czy tak,bo zglupialam,jeszcze nie wiem czy porod naturalny czy cesarka,bo muszę isc do swojego neurologa zeby zdecydowal czy z moja przepuklina moge rodzic naturalnie,pytalam tez o znieczulenie,i mowil ze nie ma z tym zadnego problemu,podaja na prośbę pacjentki,za darmo :-)
Bentula ze znieczuleniem to prawda :) ja dostałam bez problemu pod warunkiem że poród nie jest bardzo zaawansowany bo znieczulenie działa po 30 min :)
A jeśli chodzi o clexan to brałam 0.4 dobę przed porodem a potem nie dostałam nic i nie odczułam z tego tytulu nic choć wiem ze być może powinien być :)

Buziaki dla wszystkich :)

Do góry