reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurczę, przykro tak. Ja na brata i on na mnie zawsze może liczyć, ale mąż na rodzeństwo wcale [emoji853] nie pomogli nawet jak nie mieliśmy oboje pracy, dwoje maleńkich dzieci i kredyt na mieszkanie. Nie zapytali nawet czy mamy za co kupić pieluchy [emoji853] Teściowa zresztą też [emoji53] także rozumiem Cię doskonale...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jak mówią z rodziną tylko na zdjęciu. Ja akurat mam dobry kontakt z kuzynka mojego. A to przecież dla mnie obca osoba

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja w udanym cyklu wręcz żarłam jak prosie i tez mówiłam : kur*a i znowu okres, pamietam ze pożarłam polowe dużego garnka bigosu, korzonki mnie bolały jak zwykle przed okresem... nawet szyjka pod wieczór mi sie obniżyła i otworzyła. Rano jak wstałam o dziwo okresu nie było a co lepsze szyjka poszła tak wysoko i sie wykręciła ze nie dało rady jej wymacac
Trzymam kciuki,aby ta franca nie przyszła do Ciebie na długie 9 miesięcy .

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

No u mnie też wilczy głód zwiastował ciążę, więc @Lanvin widzisz, duża szansa, że @ nie przyjdzie [emoji8]

Tak jak mówią z rodziną tylko na zdjęciu. Ja akurat mam dobry kontakt z kuzynka mojego. A to przecież dla mnie obca osoba

No właśnie. Dlatego najważniejsze, żeby mieć oparcie w drugiej połówce, a z całą resztą to co najwyżej kawę można wypić i o przysłowiowej d... Maryni pogadać. U mnie z tego powodu rodzina męża nic nie wie o naszych staraniach. I długo się nie dowie...

No właśnie. Dlatego najważniejsze, żeby mieć oparcie w drugiej połówce, a z całą resztą to co najwyżej kawę można wypić i o przysłowiowej d... Maryni pogadać. U mnie z tego powodu rodzina męża nic nie wie o naszych staraniach. I długo się nie dowie...

Wszystko jest naprawdę przykre. Masz rację najważniejsze jest wsparcie drugiej połowy

Klubik dziecięcy ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo super pomysł :)

A mój się cudownie opiekuje 1,5 rocznym kuzynem [emoji7] też chciałby braciszka młodszego, bo starszy brat się z nim nie bawi [emoji846]

923834bbbfe0fd37717c754e29de38a0.jpg
To Twój synek? Tez duży, jak fajnie :)

Oj długi i już mam serdecznie dość tego cyklu :/ z moich obliczeń wychodzi że ten cykl będzie wynosił jakieś 80 dni [emoji14] masakra !
Jestem tylko ciekawa czy jakby nam się teraz udało to jak ginekolog mi termin porodu wyliczy [emoji14] Pewnie z USG bo ostatnią @ miałam 10.03.
Jeny, takiego długiego cyklu to nawet ja nie miałam [emoji33]

Ja w udanym cyklu wręcz żarłam jak prosie i tez mówiłam : kur*a i znowu okres, pamietam ze pożarłam polowe dużego garnka bigosu, korzonki mnie bolały jak zwykle przed okresem... nawet szyjka pod wieczór mi sie obniżyła i otworzyła. Rano jak wstałam o dziwo okresu nie było a co lepsze szyjka poszła tak wysoko i sie wykręciła ze nie dało rady jej wymacac
Trzymam kciuki,aby ta franca nie przyszła do Ciebie na długie 9 miesięcy .

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Jeny, bigos...akurat nie znoszę [emoji2] ale za miesiąc ma być u nas zjazd Food Trucków [emoji7] juz się nie mogę doczekać [emoji2]

A w ciąży pamiętam, że odrzucalo mnie od zapachu gorącego oleju, nie mogłam smażyć kotletów [emoji2]

No u mnie też wilczy głód zwiastował ciążę, więc @Lanvin widzisz, duża szansa, że @ nie przyjdzie [emoji8]

[emoji8]

Jak zajdę w ciążę, to nie mam zamiaru ulegać wszystkim zachciankom, nie chcę wyglądać jak słonica [emoji2]

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo super pomysł :)

To Twój synek? Tez duży, jak fajnie :)

Jeny, takiego długiego cyklu to nawet ja nie miałam [emoji33]

Jeny, bigos...akurat nie znoszę [emoji2] ale za miesiąc ma być u nas zjazd Food Trucków [emoji7] juz się nie mogę doczekać [emoji2]

A w ciąży pamiętam, że odrzucalo mnie od zapachu gorącego oleju, nie mogłam smażyć kotletów [emoji2]

[emoji8]

Jak zajdę w ciążę, to nie mam zamiaru ulegać wszystkim zachciankom, nie chcę wyglądać jak słonica [emoji2]

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój młodszy 10 lat ma łobuz, starszy 12 [emoji7]

Współczuję kochana :*
Masakra, w takim przypadku jestem szczęśliwa, że jestem jedynaczką....

A ja tam swoja rodzinke kocham. Zawsze zdarzaja sie jakies fochy itp. jak to miedzy ludzmi ale fajnie jest miec rodzenstwo nawet takie starsze o 20 lat jak w moim przypadku.

Moje futro spi kolo mnie i przerobila chyba juz wszystkie pozycje z kamasutry [emoji23] musze sir zbierac do pracy [emoji31]

Hmm a nie myslalam o czym czego mozesz sie nauczyc w domu i potem szukac pracy z tym zwiazanej? Wlasnie tak mam zamiar zrobic :) juz wiem, ze czeka mnie przynajmniej rok ciezkiej nauki w domu i po tym pewnie dopiero roczny staz i moze bede miala wtedy szanse na rynku. No ale kto nie ryzykuje nie pije z pucharu. A ja sobie nie wyobrazam siebie w wieku 65 lat pracujacej fizycznie.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
No i dupa.... Normalnie ja się dziewczyny załamię. Jakiś jeden jebany pęcherzyk się nie wchłonął i nie będę miała w tym miesiącu stymulacji... Ewentualnie iui na naturalnym cyklu jeśli coś wyrośnie samo... :( nie mam już siły, ciągle złe wiadomości :(

Do góry