Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie!!zazdroszczę tego wspaniałego uczucia...mam nadzieje ze niedlugo tez bede moglanto znowu poczucJej mój synuś od wczoraj mocno W KOŃCU daje o sobie znać [emoji14] i reaguje na moje "przyciskanie" brzucha [emoji14] cudowne uczucie [emoji177]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A maasz aplikacje?Jak wy dajecie te buźki i ikonki z telefonu.ja mogę tylko tutaj jak pisze.jak daje z telefonu to tylko napisy sa![]()
Yhy bo wygląda na "zaschniety"Nie no zrobiony 3 h temu i fotka trz wtedy tylko nie mialam czasu i mozliwosci
Ja miałam takiego głodna jak byłam z Kacprem w ciąży. Koleżanka w pracy zauważyła i zrobiłam rano test i był pozytywZnając życie ten spadek pewnie był czymś spowodowany i bez sensu sobie robie nadziejeno zobaczymy
Od wczoraj tak mnie głowa boli, że oszaleć idzie...muszę paracetamol kupić później. Próbowałam się ratować dużą ilością wody, ale nic to nie pomaga :/ do tego łapie mnie jakieś okrutne gastro, od dwóch dni jestem po pracy tak głodna, jakbym dwa dni nie jadła a do południa tego nie odczuwam. Pewnie @ is coming...
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
A czyli trzeba mieć aplikację?sciagne ja ze sklepu Play?A maasz aplikacje?
Też niedługo znów poczujesz! :*
Tak, dokładnieA czyli trzeba mieć aplikację?sciagne ja ze sklepu Play?
Dzięki[emoji11] zainstalowalamTak, dokładnie