komareczka
Fanka BB :)
@ pozbawiła mnie złudzeń...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tak byłam wczoraj na monitoring,3pecherzyki,clo biorę i dziś rano zastrzyk,mam zielone bo chodź 1 może zaskoczy,wczoraj był ból jajnika ok 20 ,może być 2oby tylko się udałoAle Ty jesteś dopiero w trakcie owu no nie? wiec wszystko przed Toba
byłas na monitoringu? w którym dc? Gin dał Ci zielone światło? czy przestrzegał przed ciążą mnogą? tez bierzesz clo?

co dalej ? Chyba się poddaję Słońce ja już 9razy to przeżywam,co ma być to będzie,także nic nie poradzimy ,uda się kiedyś musiDziewcZynki witam się w południe u mnie niestety też temperatura poleeecialaaaa w dół cholera miałam jeden test i jeszcze zrobiłam dla większej pewności noi bez złudzeń kolejny cykl nic z tego ... Ku...wa czy nikomu na tym forum nie może się udać już nie mówię o sobie ale chociaż jednej osobie to już by była radość a tak duuuuupa wkurza mnie to wszystko już następny miesiąc straconyco dalej ? Chyba się poddaję
A co gorsze @ dalej nie ma i trzeba czekać ... naprawdę rzucam to wszytko w h.... Bo mam już dość mierzenia liczenia czekania trudno najwyżej jest mi dane mieć tylko jedno dziecko i tego się będę trzymać mam doła i pieprzyć to wszytsko
To odpoczywaj i rosnijcie zdrowo@Magda36 a no byłam u lekarza, oczywiście badanie ginekologiczne wykazało grzybicę, lekarz powiedział "faktycznie sluz jest lekko różowy". Na USG widać pęcherzyk, dzidzi też jest i "echo serca powoli też widać". Przepisał luteinę podjęzykowo, jakieś leki na ból brzucha i oczywiście na grzybka. Teraz leżę i staram się myśleć pozytywnie![]()
Ojej, no jednorazowy pomiar to mało pokazuje, ale w razie gdyby faktycznie była to dzialalisciie? Kochana a jak Twój mąż, bierze witaminki czy coś?
Ważne, że wyjazd udany!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom