Aleksandrax
Fanka BB :)
GratulacjeDzisiaj 00:45 Julian 3,15 kg sn wszystko z nami ok napiszemy więcej jak ochloniemy
Bellax, a dzwoniłaś do położnej? Pamiętam że kazała ci długo nie czekać jak coś się będzie działo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
GratulacjeDzisiaj 00:45 Julian 3,15 kg sn wszystko z nami ok napiszemy więcej jak ochloniemy
Dziewczyny gadalam wlasnie z siora i ona mowila,ze tydzien przed terminem chodzila na ktg codziennie takie kontrole,u nas chyba sie tego nie praktykuje ..chyba ...a jak u was?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Co 10min ... Może cos sie rozkręca jak tak regularnie.tydzień [emoji21] cały czas bez zmian. boli z krzyża jak na okres i brzuch się spina co +/- 10 minut. Ale nie jest to coraz mocniejsze niestety
![]()
Współczuje...ja tak w Bierdonce wczoraj stałam...Dobrze ze jakis pan w tramwaju sie zlitował u ustapił mi miejsca.Jestem właśnie w wydziale komunikacji... ludzi w chu... wszyscy siedzą a ja z wielkim brzuchem w 9 msc stoje... [emoji108] nawet nie mam siły tego komentować
![]()
Gratulacje ! ZazdroszczeDzisiaj 00:45 Julian 3,15 kg sn wszystko z nami ok napiszemy więcej jak ochloniemy