reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

I po wizycie. Dziś dr. naliczyl 6 pęcherzyków :-D. Czyli o 50 % więcej niż ostatnio. Najmniejszy 17, największy 19. Reszta małe, pracujące Na estradiol -1500. Endo 10 mm. Dziś jeszcze zastrzyki. I jutro wizyta. Punkcja możliwe, że we środę.

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane moje od dzis zaczynam zastrzyki :) stymulacja start juz sie nie moge doczekac wieczora :) jutro mija dokladnie rok od mojej pierwszej punkcji jak ten czas szybko zlecial mam nadzieje ze tym razem 3 podejscie bedzie strzalem w 10 i skonczy sie upragniona ciaza.
Tym razem krotki protokol od dzis puregon 200 j i 2 czerwca kontrol i dojdzie cetrotide.
Trzymajcie za mnie kciuki i za moje jajca co by pieknie rosly i daly piekne zarodki i wyczekana ciaze.
:) :)

Dziewczyny jeszcze takie pytanie bym miała. Czy wy też podczas stymulacji się źle czułyście ?? Mnie od 3 dnia męczą mdłości bóle głowy i strasznie bolą jajniki. Lekarz mówi że tak może być ale wolę się jeszcze was dopytać. :)
Ja jestem stymulowana Menopurem i nie mam żadnych skutków ubocznych. Oczywiście w podbrzuszu czuje zmiany, ale tak być musi.

Kochane moje od dzis zaczynam zastrzyki :) stymulacja start juz sie nie moge doczekac wieczora :) jutro mija dokladnie rok od mojej pierwszej punkcji jak ten czas szybko zlecial mam nadzieje ze tym razem 3 podejscie bedzie strzalem w 10 i skonczy sie upragniona ciaza.
Tym razem krotki protokol od dzis puregon 200 j i 2 czerwca kontrol i dojdzie cetrotide.
Trzymajcie za mnie kciuki i za moje jajca co by pieknie rosly i daly piekne zarodki i wyczekana ciaze.
Gosia trzymam kciuki za Ciebie! A wcześniejsze podejscia też u doktora Janka?

I po wizycie. Dziś dr. naliczyl 6 pęcherzyków :-D. Czyli o 50 % więcej niż ostatnio. Najmniejszy 17, największy 19. Reszta małe, pracujące Na estradiol -1500. Endo 10 mm. Dziś jeszcze zastrzyki. I jutro wizyta. Punkcja możliwe, że we środę.

Czyli w sam raz 6 :) Super wiadomość! Zaciskam kciuki na środę :)

Będę trzymała! Życzę owocnej produkcji i szczęśliwego rozwiązania.

Czekałam trochę na swoją stymulację i powiem szczerze, że robiąc zastrzyk czuję się o krok do przodu :)

Gosiu trzymam mocno! [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji256][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkich :) Podczytuję was już od dłuższego czasu i postanowiłam do was dołączyć. Z mężem staraliśmy się o nasze małe szczęście 2 lata niestety po tym czasie nieskutecznych prób wciąż się nie udawało. Po badaniach wyszło że u nas czynnik męski więc zgłosiliśmy się do kliniki i tak o to zbliżamy się do celu by zostać rodzicami. Aktualnie jestem w trakcie stymulacji Puregonem + od 7 dnia cyklu Orgalutran. W poniedziałek mamy ostatnią wizytę monitorującą a w środę punkcja. W naszej klinice zarodki trzyma się do stadium blastocysty więc martwię się, że nasze zarodki mogą nie przetrwać tyle czasu.
A tak po za tym to trzymam za wszystkie z was mocno kciuki i życzę samych pozytywnych wiadomości.
Hej!Fajnie ze do das dolaczasz!!! Staramy sie tu wspierac, wiec jestes w dobrym miejscu :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry