Marciotek88
Fanka BB :)
Na szczęście, to końcówka ;-)O to to mam tak samo jak mnie zlapie ten bol to ciezko szybko zmienic pozycje bo to tak cholernie boli
![]()
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na szczęście, to końcówka ;-)O to to mam tak samo jak mnie zlapie ten bol to ciezko szybko zmienic pozycje bo to tak cholernie boli
![]()
bo ja jestem starej daty i lekko niereformowalna , potrafię włączyć tylko GPS w tel .jak gdzieś jedziemy .
no własnie wiem że jest aplikacja ale mam starego androida i nie mogę pobrać tej aplikacji .Pozostaje mi wejść na forum przez przeglądarkę .Kurczę zależy mi na tym bo coś czuję że to będzie gorący tydzień u nas na forumCymera na pewno nie jest tak zleAle pamiętam l, że na poprzednim forum jedną dziewczyna nawet telefon zmieniała przed porodem, żeby móc zainstalować aplilacje
)
Cymera wszystkie napewno będziemy z tobą myślami podczas twojego cc. Będzie dobrze[emoji8]ja też już mam pospanemam natłok myśli bo to już jutro
Z jednej strony czuję ogromne szczęście którego nie da się nawet opisać
a z drugiej strach przed nieznanym .Bo tak naprawdę moje życie od jutra odwróci się do góry nogami .Mam taką nadzieję że jak jutro zobaczę moją kruszynkę (chłopczyk czy dziewczynka - wszystko mi jedno ) to wszystkie wątpliwości mi przejdą jak ręką odjął. Na 11:00 jadę do szpitala na przygotowanie do cc zrobią ostanie badania krew ,usg .
Ja mam tak mokro ze co chwile myślę że popuszczam. Ale sprawdzam paskami ph i cały czas jest w normie[emoji31]A ja wstalam przed 6 i myslalam, ze wody mi sie sacza. Ale na razie cisza. Cos tam pocieklo i na razie jest sucho. Moj poprzedni porod.zaaczal sie wlasnie od saczenia wod. Maz pojechal do pracy ( choc zastanawialismy sie co robic, juz na IP mielismy jechac, ale sie uspokoilo). A ja czekam i obserwuje. Jak nic sie nie zacznie o 16:40 mam wizyte [emoji6]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

szpital ok, może położne te porodowe mogłyby być bardziej pomocne chociaż te teraz nie były takie zlew takim momencie to trudno powiedzieć co musiałyby robić żeby człowiek byl z porodu zadowolony
ale za to na noworodkach to bardzo fajny personel jak w nocy jakiekolwiek dziecko plakalo to pomagaly i przez wszystkie nocki była normalnie cisza
![]()
Pierwszy raz w ciazy wzielam nospe obudzil mnie bol brzucha i zasnac nie moglam [emoji85] . Nie bolacy bol taki okresowy lajtowy ale nieprzyjemny. Ciekawe czy przejdzie - dopadlo i mnie?
![]()
![]()