reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Milewicz nie akceptuje wykonywania badan z Łodzi tzn . twierdzi, że w Łodzi za dużo kasy się zostawia na te same badania,ktore można taniej zrobić w Krakowie .A zdjęcia dzieci u niego w gabinecie i w poczekalni sprawiały że czułam że będzie dobrze także z naszym dzieckiem .

Hej kobitki
@mickey*
Super masz wyniki !!!!!!

@martaha123
Czekam z Tobą na betę
Może sie jeszcze rozkręci
A jeżeli nie to spróbuj z clexane wcseśniej !!!!!!!!Gdzieś od 15 dc żeby przygotować endometrium

@Destino
Ciesze sie z Twojego maleństwa
Że serduszko już bije
Wszystko będzie dobrze !!!!!!!!

@bea25ta
Ty to umiesz nas wystraszyć

My dzisiaj po porannej wizycie .Wg om 24 i 5 a wg usg jest 25i 3 tygodnie
Mała Gwiazda waży. 840 gram
I pokazała nam tylko profil bo trzyma nogi na głowie Zobacz załącznik 808438
Wow jakie wyrażne zdjęcie, piękne ujęcie, królewna jak malowana, pikna focia z rana:ptaka rymowanka mnie naszła

Dr Quenn mam pytanko, dr Janosz zaleciła mi encorton 10mg non stop brać przyznam że narazie nie brałam co o tym myślisz? przypomne że dr P zaleca mi włączenie sterydu np od wzięcia owitrele czyli ogólnie od owu ale nie non stop bo mówi że trzeba przerwy robić???

a tak na marginesie powiem Wam że widzę że intralipid chyba ogólnie ma bardzo dobry wpływ na organizm ciękawe czy obniżone dość znacznie pc tpo to również jego zasługao_O

Wow jakie wyrażne zdjęcie, piękne ujęcie, królewna jak malowana, pikna focia z rana:ptaka rymowanka mnie naszła

Dr Quenn mam pytanko, dr Janosz zaleciła mi encorton 10mg non stop brać przyznam że narazie nie brałam co o tym myślisz? przypomne że dr P zaleca mi włączenie sterydu np od wzięcia owitrele czyli ogólnie od owu ale nie non stop bo mówi że trzeba przerwy robić???

a tak na marginesie powiem Wam że widzę że intralipid chyba ogólnie ma bardzo dobry wpływ na organizm ciękawe czy obniżone dość znacznie pc tpo to również jego zasługao_O
@mickey*
Ja bym słuchała Janoszowej
Ona ma doświadczenie w NK a Przybycień z tego co wiem jest ogólnie przeciwny encortonowi

Hej kobitki
@mickey*
Super masz wyniki !!!!!!

@martaha123
Czekam z Tobą na betę
Może sie jeszcze rozkręci
A jeżeli nie to spróbuj z clexane wcseśniej !!!!!!!!Gdzieś od 15 dc żeby przygotować endometrium

@Destino
Ciesze sie z Twojego maleństwa
Że serduszko już bije
Wszystko będzie dobrze !!!!!!!!

@bea25ta
Ty to umiesz nas wystraszyć

My dzisiaj po porannej wizycie .Wg om 24 i 5 a wg usg jest 25i 3 tygodnie
Mała Gwiazda waży. 840 gram
I pokazała nam tylko profil bo trzyma nogi na głowie Zobacz załącznik 808438
Sus, śliczna córa! Super, że wszystko ok. Już coraz bliżej i Ty też będziesz tulić córeczkę [emoji2]

mhsv3e5ez4n46979.png

@Destino moje gratulacje[emoji8][emoji8][emoji8] M chcialby uslyszec ,ze juz jest dobrze a Doktorek go stopuje,ale trzeba wierzyc ,ze bedzie dobrze[emoji5]

@Marthi no wlasnie rano hmmm wylecial mi rzadki brazowy sluz i teraz nie wiem czy to ta luteina tak mnie na rzadko "zalala" ,macie tak?
Reasumujac plamienia sa[emoji4]ale wierze bo pragne tej dzidzi[emoji5]
U mnie dopieo 5t0d.
Ojjj zawod mega ciezki[emoji4]stylista,paycholog i co tylko na raz[emoji4]
Takze narazie odpoczywam od zawodu [emoji4]

@nafoczka zdrowka dla Was zycze[emoji5]

@martaha123 a U Ciebie jak tam?kiedy na bete idziesz?

@susana super foteczka gratulacje[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry