adansonia
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroWitam, u mnie test negatywny![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykroWitam, u mnie test negatywny![]()
Przykro mi bardzo evulek. Wiem co czujesz. Ściskam mocno.Witam, u mnie test negatywny![]()
Moja lekarka cały czas namawi mnie na psychologa. Myślę o tym [emoji6] Witaj [emoji5]Hej Dziewczyny,
Dzisiaj trafilam na to forum i przyznam sie ze przeczytalam bardzo duzo stron... az ciezko powiedziec ile
Razem z partnerem jestesmy aktualnie przy pierwszej probie IVF. Aktualnie jestem po punkcji ktora byla w poniedzialek i czekam na telefon z kliniki odnosnie transferu. U nas nieplodnosc byla zwiazana z nasieniem narzeczonego (bardzo mala ilosc plemnikow). Lekarz dal nam tylko 5% szans na naturalna ciaze wiec od razu zdecydowalismy sie na in vitro. Zle znosilam kuracje hormonalna i stymulacje (bole glowy, nudnosci, wymioty, bol brzucha). A teraz mam straszne myslenice czy wszystko bedzie OK, czy sie uda. Chyba mam jakas depresje :/. Mieszkamy na co dzien w UK ale zdecydowalismy sie przeprowadzic procedure w Polsce w klinice w Rzgowie. Bardzo profesjonalna zaloga i przemili ludzie. Z racji tego ze musze zostac w PL do dnia transferu to z nudow juz chyba mam takie myslenia negatywne... Niestety nikogo tu nie znam wiec ciezko sie czyms zajac...
Mi przy 3 dniowym zarodku kazali robić po 10 dniach test.Tak. Hcg wyszło 10 dpt i wtedy tez cień kreski a dzień pozniej fajna kreska
![]()
Hej Jowita. Ja też mieszkam w UK i lecze się w Rzgowie u dr Pawła. Jestesmy z mezem zadowoleni bardzo z kliniki. Pozdrawiam cie mocno.Jak tylko zadzwonia z kliniki z data transferu ma pewno sie wpiszeforum podnosi mnie troche ma duchu w tych chwilach samotnosci
Dodatkowo nie specjalnie sie dzisiaj czuje bol gardla pomimo ze nie jest ono czerwone i dziwne dreszcze. Zastanawiam sie czy to nie jakies negatywne skutki lekow ktore biore... encorton, estrofem, duphaston i zel doppchwowy ale nie pamietam nazwy. Czy ktoras z Was miala cos podobnego? I czy jest sie czym martwic?
Evulek a robiłaś te czułe testy? Ja też mieszkam w UK i bety nie robię. Robię sikanca w 9-10dpt potem 12dpt i potem to już leki odstawiam. Tak było przy poprzednim podejściu bo przy pierwszym się udało i w 9dpt miałam pozytywny test.Na bete to musze jechac ponad 2godziny do prywatnej kliniki bo w uk nie jest tak latwo o bete. Zrobię jeszcze jeden test w piatek jak nic nie wyjdzie to i beta nie ma sensu, tak mi sie wydaje.
:/ ale zrób kilka , wiadomo że kłamią nieraz te testy, u mnie słabe kreski wychodziły nawet pozbiej. A beta w piątek trochę drgnęła, prawda?Witam, u mnie test negatywny![]()
Ja jeden dzień po transferze odpoczywam a potem wracam i prowadzę normalny tryb życiaSkad jestes w UK? Z tego co sie orientuje masz leczenie w PL. Jestem ciekawa jak z lataniem samolotem? Czy po transferze moge od razi wrocic do UK czy bedzie trzeba znow czekac. Niestety po punkcji lekarz nie pozwolil i siedze tu sama i umieram z nodow
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny wariuje 6 dpt i oczywiscie sikaniec w domu w szufladzie lezy i czeka.....i od rana juz spac nie moge i mysle zrobic czy nie...Jak wyjdzie to moze byc oszukany,jak nie wyjdzie bedzie zalamka jestem dwa dni przed spodziewana miesiaczka nie czuje nic zadnego klucia,podkuwania ,zadnych objawow tylko tak ogromny bol piersi,ze nie moge sie do nich dotknac..... :/
Aaa nie ma.coe chy a w kalrndarzu zly czlowiecze [emoji14]Ja jeden dzień po transferze odpoczywam a potem wracam i prowadzę normalny tryb życia![]()
Jutro lecę na transfer a wracam w sobotę![]()