HEJ
@Sloneczko87 Gratulacje piękne kreseczki
@Flower Wszystko będzie dobrze. Nie stresuj się tak. Daj znać po wizycie
@StorAnia piękne figurki
Dalej trzymam kciuki za testujące

Dawać dziewczyny sikać
U mnie dziś 9 dc i powoli zaczynamy działać. Mój mąż znów na antybiotyku

ech mam nadzieje, że żołnierzyki nie będą za słabe

Ja jak zaczęłam w środę maraton występów córki to dopiero wczoraj skończyłam

. W środę tańczyła krakowiaka na festiwalu w szkole muzycznej. W czwartek festyn rodzinny w przedszkolu i tez występy. W sobotę odebranie nagrody za wyróżnienie w konkursie plastycznym. Normalnie Malutka codziennie była taka padnięta że usypiała niemalże na stojąco.
Wiecie co ale dałam się wczoraj nabrać ....... Na facebook patrzę ktoś udostępnił konkurs na 5 wejściówek do energylandi w Zatorze. Jak to w takich konkursach trzeba było polubić stronę, udostępnić link i w komentarzu wpisać imię i zaprosić znajomych. No to ja szybko do zrobiłam, bo nie ukrywając marzy mi się tam pojechać. Dziś rano wchodzę a tam ogłoszenie konkursu i co widzę, że wygrałam

Uchachana od ucha do ucha, proszą mnie o wypełnienie formularza i odesłanie do nich w celu ustalenia tożsamości, ale zanim to zrobiłam coś mnie tknęło, żeby to sprawdzić. Weszłam na oficjalną stronę Energylandi i stamtąd weszłam na facebooka i co się okazało - żadnego konkursu nie było a tamten profil zwyczajnie fałszywy. Normalnie wyłudzają dane osobowe

Oszuści !!
No się rozpisałam

U mnie piękna pogoda - słoneczko od rana
Miłego dnia :*