reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi ja mialam jesli za takowe mozna uznac plamienia w dniach spodziewanego okresu po widocznej becie [emoji16] po prostu nie wytrzymalam i test zrobilam wczesniej

@kwiatuszku nawet nie chce myslec o stresach ktore dopadaja jak dzieci choruja. Narazie skupie sie na tych "mniejszych" ciazowych
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marthi ja miałam plamienie implantacyjne 2 razy ale było brązowe a rozowe plamienia były zapowiedzią zbliżającego się okresu który się niekiedy i 2 dni zbierał

@burczuś ja 16go będę miała 26dc spróbować można , może jakiś cień cienia się pojawi :) jak na razie to tylko piersi mi jakby nabrzmiały , bolą krzyże troche jajniki kłują , wysypało mnie malutkimi krostkami po całej twarzy ale to wiesz mogą być objawy niczego ;/ to jeszcze za szybko żeby przewidywać czy załapało czy nie załapało ;p ale wpatruję się w swój organizm jak widzę coś dziwnego , tylko tym razem może być też reakcja na leki ;/ ja encorton biorę od wczoraj więc nie powiem , ale w skutkach ubocznych pisało o opuchliznach jeśli się niepokoisz zawsze możesz zapytać lekarza nawet rodzinnego :)
@Marthi czekamy na teścik ... nawet jakby był pozytywny to musisz być dobrej myśli :* a może faktycznie @ się z Tobą droczy a stresem ją blokujesz . To tak jest wlasnie jak się chce to nie ma :) Ja miałam w 2ciąży plamienie implantacyjne takie delikatne smużki brązowe , w pierwszej nic

@bertha ostatnio ciebie mialam na koronce. Oby wam sie juz udalo. Jak nie naturalnie to wizyta w Novum juz bliziutko. Dzidziol to dzidziol wazne by zyl, zdrowo sie rozwijal i rosl [emoji4]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje :*
Wizyta w nOvum za tydzień. To będzie jakoś 9dpo - wnioskuje owu tylko na obserwacji śluzu, bólu podbrzusza i statystyce - wiec sobie sikne, może nie trzeba będzie jechać..? Ale to by musiał być cud.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje :*
Wizyta w nOvum za tydzień. To będzie jakoś 9dpo - wnioskuje owu tylko na obserwacji śluzu, bólu podbrzusza i statystyce - wiec sobie sikne, może nie trzeba będzie jechać..? Ale to by musiał być cud.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale cuda się zdarzają, trzeba wierzyć [emoji8] powodzenia w każdym razie, czy to z testem, czy to na wizycie.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@czarna_mala @matulkaa a czy wy macie szczepienie tylko w 2 miejsca podawane ? U mnie było tak że wkuwali się w 5 miejsc na jednej ręce i nie było aż tak bardzo dużych tych gólek jak u was biedne ale to wszystko w slusznej sprawie czarna bądź dzielna. Przypomnij mi matulkaa ty juz masz zielone światło?

U nas wczoraj była taka burza o 22 az się bałam o moją chodowlę pimidorkową na balkonie

@Marthi zrób test po co się stresować juz czasu nie odwrócisz

@Destino @Funia90 jak dziś sytuacja jak się czujecie?

@susana wszystko dobrze zamilkłaś? Martwię sie troszkę

@bea25ta ja do tej pory myślę czy serce bije jak idę na usg więc nie wiem czy mnie to opuści

@kas90 czy ty też tak odczuwasz piersi? Za tydzień masz połówkowe w którym tygodniu bedziesz ?

Trzymam kciuki za staraczki i za testujace

Mimo, że są małe, to bolą mnie bardzoooo i są jakby napuchnięte i żylaste. Z 1,5 tygodnia temu bolały najbardziej,a za kilka dni jak przy balsamowaniu mocniej nacisnęłam, to pojawiły się kropelki wody, czyli jak mnie nafoczka uświadomiła :)D) - siara. Teraz delikatnie się z nimi obchodzę i nic nie wypływa. Wyczytałam na necie, że koło 16-18 tc zaczyna się ta siara wytwarzać.
Na połówkowym będę miała 19t0dwg OM.

@burczuś, ja nie miałam opuchnietych, ale ponoć encorton może zatrzymywać wodę w organizmie. Chyba, ze to przez upały. Spróbuj popijać pokrzywę, jest moczopędna.
Kwiatuszek, Nafoczka, biedne wasze robaczki, ja to chyba mojego M na takie "akcje" będę wysyłać z dzieckiem, a już na 100% do dentysty.

@Marthi, ja prawie zawsze miałam implantacyjne, ale nie w terminie @ tylko kilka dni wcześniej.

Mnie się usg do tej pory źle kojarzy, aż ostatnio lekarka się śmiała, że mam srogą minę :D, a ja po prostu leżę jak mumia i dopiero w połowie drogi do domu zaczynam się rozczulać nad usg :D

reklama
@iveo ja miałam wczoraj właśnie takie lekko brązowawe, dziś jak byłam raz siku też niby coś się pojawiło a teraz już cisza... Chodzę do wc co godzine i wyczekuje 15 by skończycć pracę ;/

@kas90 - ja powinnam okres dostać w poniedziałek, zgodnie z kalendarzykiem. Bardzo rzadko zdarzały mi się opóźnienia, może z 3x o 1 dzień i raz dostałam okres po 42 dniach ale wtedy nawet nie brałam pod uwagę, że mogłam być w ciązy...

@roxie - zrobię zaraz po poludniu jak dojade do domu i dam znać :* aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :O :O :O

Do góry