reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino dobrze miec takiego lekarza ,ktory Cie uspokaja[emoji4]kochana ,ktory Ty masz tydzien?jestes chyba o tydzien dalej niz ja[emoji4]
Dobrze,ze jestes spokojna,ja tez sie staram nie demerwowac,moment najwiekszego stresu dla mnie to usg ...wtedy az sie trzese ale co poradze ,musze przetrwac[emoji4]

@Porzeczka1234 fajnie,ze milo spedzilas dzien[emoji4]
Refundacje na clexane na szczescie juz mialam wczesniej[emoji4]dawke mam 0,4.
A krwiak jest obok pecherzyka,na tym zdjeciu gdzie sa trzy ujecia to na samej gorze(dodaje raz jeszcze)
Krwiak jest wiekszy niz dzidzi i pecherzyk.
Ma 2.9x1.5 cm

@Marthi nie jestem na l4 bo pracuje z M[emoji4]mam nadzieje,ze nie bedzie trzeba twgo namiotu rozbijac[emoji23]

@marshia ja bralam olej z wiesiolka w kapsulkach z apteki i zaskoczylam od razu[emoji4]
1497375237-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 prawda jest taka ze kazda z nas do konca sie bedzie denerwowac. Na poczatku czy serduszko bije,pozniej ruchy bo za malo. A ja teraz na koncowce martwie sie zeby wszystko poszlo dobrze przy porodzie. I uspokoje sie pewnie dopiero jak przytule Synusia [emoji7][emoji7]

Matulka gratuluje i trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

@Liluli oj tak ,domyslam sie ,ze im pozniej tym wieksze obawy[emoji4]ale coz taka rola Matki[emoji5]
A Ty za miesiac rodzisz z tego co widze po suwaczku[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marzycielka81
4883649.jpg
proszę bardzo :D:p
Moje obecne nastawienie jest nie do ogarnięcia ...raz mam dołaaa , raz głupawkę , a innym razem napycham się czekoladą o... ;p

Załączniki

• 4883649.jpg
    4883649.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 409
@marzycielka81 czyli po imprezie jesteś :D to odpoczywaj :*

Kobitki za szybko się pochwaliłam ,że się mnie nie czepiło nic . Od rana coś mnie gnębi tam na dole ;/ pewnie znowu jakieś zapalenie grzybiczne się zaczyna wtedy co nie trzeba :< gorzej bo nie wiem czy jestem w ciąży czy nie... i nie wiem co brać ;/ póki co posmarowałam tym clotrimazolum ale niewiele bo się boję nie wiem czy można jak coś . Jutro skoczę do apteki moze kupię ten Provag bo ponoć dobry i jak cos w I trym. można . Jezu zawsze musi mnie coś poskładać za szybko się cieszyłam :< jak nie jestem zafasolkowana to sobie poradze jak się rozkręci ale jak jest coś na rzeczy to masakra...umrę chyba ,że coś poszkodzi taka infekcja :< w sumie dopiero początek bo nie drapie sie ani nic tylko widze ze zaczyna naskórek pękać eh pomocy :<

@roxie123 dobre[emoji4]
Wiem ,ze odpisalam na drugim watku,ale tu rzucila mi sie w ocZy cZekolada i mimo ,ze nie mialam nigdy takich przypadlosci to kojarzy mi sie ,ze takie grzyby lepiej sie rozwijaja jak jemy wlasnie slodycze.
Wiec moze zrezygnuj narazie ze sprzyjajacego im srodowiska[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 mnie też nie ale widzę że pęka naskórek przy ujściu więc coś zaczyna się dziać :/ flora bakteryna pewnie przy tych lekach coś nie tego. Jutro chyba zacznę testować ... bo mnie tak kluja jajniki ze aż przeszywa a normalnie przed @ tak nie mam

Do góry