reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wakacyjne mamy 2017

Znalazłam was :D wybaczcie zapomniałam hasła [emoji33] teraz wkoncu weszłam na e-mail zrobiłam nowe hasło i odczytałam wasze wiadomości :) miło ze o mnie pamiętałyście i chcecie mnie w waszym wątku bo przecież ja jestem "zła" bez kultury osobistej i hejtuje ludzi [emoji23][emoji41]
Ja dziś miałam wizytę z położna wszystko ok , a w sobotę na 13:30 idę na masaż szyjki do szpitala i ogólny przegląd podwozia [emoji23][emoji23]
Właśnie was nadrabiam [emoji173]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Znalazłam was :D wybaczcie zapomniałam hasła [emoji33] teraz wkoncu weszłam na e-mail zrobiłam nowe hasło i odczytałam wasze wiadomości :) miło ze o mnie pamiętałyście i chcecie mnie w waszym wątku bo przecież ja jestem "zła" bez kultury osobistej i hejtuje ludzi [emoji23][emoji41]
Ja dziś miałam wizytę z położna wszystko ok , a w sobotę na 13:30 idę na masaż szyjki do szpitala i ogólny przegląd podwozia [emoji23][emoji23]
Właśnie was nadrabiam [emoji173]️
No na reszcie to ja tak do Ciebie pisałam wiadomosci:biggrin2:.
A daj spokój z tamtym. Tak im zależało na temacie a i tak nic się nie udzielają teraz. Jak pies ogrodnika. Sam nie weźmie i drugiemu nie da. Dziecinada. Ta co tam zaczęła wszystko ma i mnie blokadę. Pewnie teraz przypaletała tutaj i nas obserwuje z ukrycia.

Ja muszę dzisiaj zrobić zakupy przed jutrzejszym świętem. Ale na procesje nie idę nie dam rady.
Też tak macie że po jedzeniu serce tak się kołacze. Ja tak mam rano. Wali jak dzwon.
Dzisiaj fajnie chłodno. Ja mam uderzenia gorąca jak przy menopauzie. :errr: ooo mała zaczyna poranną gimnastykę.
Foxy jak się czujesz? Czytałam że masz wizytę ale ogólnie jak.

Cześć :).całą noc mnie bolał brzuch ale oczywiście wszystko przeszło nad ranem.byłam cała mokra.mam uderzenia gorąca ale głównie w nocy.w dzień może 2 razy się zdarzyło.kołatanie serca miałam kilka razy w różnych porach dnia z miesiąc temu.przez kilka minut.nie wiem z czego to wynikało ale już się nie pojawia.u mnie dziś chłodniej niż wczoraj więc może mniej spuchne:p

Znalazlam takie informacje o kołataniu serca gdybyś chciała poczytać :).podaję link:
Link do: Kołatanie serca w ciąży
Super dzięki. ☺
Ja już kiedyś czytałam o tym. Może mam to po jedzeniu rano ponieważ między posiłkami zważywszy na noc jest dłuższa przerwa. Faktem jest że rano wypijam małą kawę ale nie taką jak przed ciążą tylko z większą ilością mleka i słabszą.
Ja miałam zawsze słabe krążenie. Było mi zimno a teraz jest mi gorąco i nie ma u mnie teraz problemu z pobraniem krwi. A kiedyś to ledwo mogli mi pobrać bo lecieć nie chciała.
Na początku ciąży pobrali mi za pierwszym razem 10 fiolek. W efekcie tego mało im tam nie padłam.

Miałam dzisiaj iść na badanie krwi ale stwierdziłam że mam aktualne robione 2 tygodnie temu chociaż lekarz kazał mi jeszcze raz zrobić przed szpitalem. Jak nic się nie wydarzy pójdę w piątek. Mój mąż bierze wolne to mnie zawiezie i przywiezie samej nie chce mi się turlać.

A czuje się nie najlepiej ...pół nocy spać nie mogłam bo byłam na spacerze wczoraj długim i tak mnie brzuch bolał
W nocy ze szook i do tego nie mogę się przekręcić z boku na drugi [emoji33] w sobotę ma mi lekarz ocenić szyjkę i zrobić ten masaż żeby coś ruszyło a jak się nie uda to za tydzień kolejna wizyta [emoji41] słyszałam ze jest to nie przyjemne ale No cóż jak trzeba to trzeba :p . Tez mam ataki duszności właśnie [emoji33] końcówka ciazy jest straszna ...mam nadzieje ze przeżyje dzisiejszy dzień bo nawet siedzieć nie mogę [emoji87]

Ty masz termin pierwszy na 17 to sobota. A ja mam na 16 i drugi na 18. Tak sobie myślę że moja w weekend się nie urodzi. Uparta jest. Położna jak mnie badała powiedziała że małej się nie śpieszy. Kurczę ten masaż szyjki to podobno bolesny jest.
Muszę naszykowac inne ubranka na wyjście ze szpitala bo tu jakoś zimno się robi.

Cześć Dziewczyny!
Życzę Wam dobrego samopoczucia, żadnego kołatania ani niepotrzebnych bólów.
Ja już po wizycie,ktg dobre,wszystko ok, Mała jeszcze się do wyjścia nie zbiera. Kolejna wizyta w przyszlym tygodniu,w razie czego po terminie co 2 dni na ktg a tydzień po na wywoływanie, czego bym nie chciała, a boję się, że tak będzie :(

reklama
Kropkaaa trzymam kciuki żeby wywołanie Cię ominęło i maleńka sama wyskoczyła [emoji257], chociaż sama się tego boje [emoji33] No właśnie co do ubranek to ja nie mam pojęcia jaki rozmiar bo nawet nie wiem jakie mój mały ma wymiary , wkurza mnie to trochę ale cóż ...czuje się naprawdę dzisiaj okrutnie idę poleżeć do wanny może przejdzie mi ból [emoji1317]

Do góry