reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Roxie przykro mi.
Bertha moze jutro cos wyjdzie.

Mala ja tez mialam histeroskopie w narkozie i jestem zdziwiona ze proponuja bez narkozy

Wielka d:-( pecherzyk nic nie urosnal od poniedzialku. Endometrium z 8mm zrobilo sie na 6 i zapadlo. Nie mam zadnych szans na ciaze w tym miesiacu. Plan dzialania jest taki, ze 1 dnia cyklu dzwonie i 3 dnia mam przyjsc na usg. Wg tego co wyjdzie na usg decyzja o badania hormonalnych i stymulacji cyklu. Wyc mi sie chce

Ostatnia edycja:
@Destino serio?? Aha... dziś mam 11 lub 12 d po tak obstawiam a beta 0.2 już nie ma możliwości żeby się coś cudem zmieniło??? Moje wcześniejsze ciąże zawsze wychodziły w 29 dniu :/ poza tym miałam nieregularne cykle lekarz na wizycie powiedział a był to 12dc ze wygląda ze ov za 2dni .
Mam biały mleczny śluz nie mam sucho jak przed @ bolą mnie jajniki . I zglupialam ;(
Już nawet nie chodzi o to ze pierwszy cykl dopiero tylko ze odstawiłam leki i chciałam się poprzytulac z M na pocieszenie a naczytalam się w internetach ze niektórym też nie wychodziło w 11czy 12 dpo tylko w 14 ... eh

Uświadomić mnie proszę ze skoro taki wynik już nic się zdarzyć nie może!

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino no tak właśnie hehe chciałam żeby mi ktoś do rozumu nagadal masz na papierze to amen :D łobuz jesteś [emoji14] teraz jak się @ spóźni to już wg będzie cyrk. Leki odstawiłam wszystkie. Umyłam największe okno w domu . Niech się dzieje wola nieba

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

IMG_20170616_083504.jpg

Uśmieszek dla ciotek :-)

mhsv3e5ez4n46979.png

Załączniki

• IMG_20170616_083504.jpg
    IMG_20170616_083504.jpg
    72,1 KB · Wyświetleń: 757
reklama
Do góry