reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzień dobry :-)

Dziewczyny kochane, tak Was czytam dziś i jedno mi się tylko ciśnie na usta: WALCZCIE ILE SIĘ DA!!! Ja wiem że czasem przychodzi dół, że wszystko jest pod górę, ale wiecie przecież że warto. Nie odpuszczajcie.
Mi po porodzie na sali pooperacyjnej mąż powiedział że gin nie każe więcej zachodzić w ciążę bo macica cienka ledwo pozszywal. Ja po narkozie to niewiele czaiłam. Ale teraz powiem Wam że będę próbować i walczyć o jeszcze jedno bobo. A i odpuszczam to bycie matką kwoka...dziś śpimy na dworzu, trzeba się hartowac, a nie uważać bo za bardzo wieje. Blanka wczoraj była na wizycie u lekarza, oskrzela i.pluca czyste, z katarem prawie wygraliśmy. Hip.hip? Hurra!

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Siema Panienki!!! :*

Ale się rozpisałyście przez te dłuuugi weeekend, jest co czytać, niezła lekturka.

U mnie dziś ważny dzień - po 17 wizyta u nowej ginki w Poznaniu, u dr Kubiaczyk... Trzymajcie kciuki, proszę!!! :*
A tak, weekend zleciał w oka mgnieniu. Piesio dwa dni lepiej, a od wczoraj znów gorzej i tak w kółko.. :(
Myślałam też trochę nad tą heparyną... Boże, już sama nie wiem. Może to było takie zrządzenie losu, może faktycznie 3 ciąża bez heparyny by się utrzymała.. ahh, nie wiem.
Mam nadzieję, że dziś coś więcej będę wiedzieć... oby! Jeśli macie dla mnie jakieś wskazówki - piszcie, proszę.

@matulkaa - gratuluję bety!!! :D :*
@ovli22 - mam tak samo jak Ty na myśl o ponownych staraniach... zobaczymy, co dziś po wizycie, ale wstępnie też myśleliśmy by od sierpnia zacząć już... ;) aleee boje się cholernie :(
@susana - trzymam kciuki!!! :* niech dzidzia jeszcze posiedzi w brzusiu!
@gabis - zdrówka dla Blanki! :*
@bea25ta - jak zwykle złota rada :D fantazji Ci kobieto nie brakuje :D
@roxie123 - w następnym cyklu się uda! :* jestem pewna :)
@marzycielka81 - stale coś :( bardzo mi przykro... ale wierzę, że doktor Cię dobrze poprowadzi!!! :*
@asia669 - słooodziak!!! :)
@tusia404 - przykro mi kochana:( ale wierzę, że w następnym cyklu się uda!
@nafoczka - dobrze, że zrobiłaś w pracy porządek :D :D :D zuch dziewczyna!!!
@kas90 - słodka stópka <3

Dziewczyny czym różni się HSG od histeroskopii? Co na żywca się robi, a co w znieczuleniu? Chcę się dziś dobrze przygotować do wizyty dzisiejszej u dr Kubiaczyk, wiec podpowiedzcie proszę. :*

Ooo widzę że dużo dziewczyn będzie zaczynać starania od sierpnia ! Ciekawe jak to się skończy ha ha
Bobo gangiem ?!

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@Destino wspieram Cię bo nic innego nie napiszę pewnie bym zawału dostała jak by była krew wiem że i Tobie nie jest lekko.

@Gabiś popieram we wszystkim i ja też bym chciała ze trójkę ale narazie schodzimy na ziemię i modlimy się o jedno małe zdrowe bobo.

@Liluli juz prawie o Boże pewnie emocje ogromne jestem z Tobą i czekam.

@iveo jeśli chodzi o wymaz ja zrobiłam to co wymieniłam czystość pochwy i na bakterie tlenowe i beztlenowe przyda się przy histeroskopii pewnie malina Ci zrobi. Ja robiłam mrl zanim pojechałam do niego wiec nie wiem czy zleca. Ale szczepienia nie sa tylko na mrl działają na komorki nk na wyniki testu IMK mnie po wskoczeniu mrl na odpowiedni poziom wyniki złych badań powskakiwały do norm także immunologia to dużo cięższy temat my tu na forum liżemy go porównujemy badania leki ale lekarzami nie jesteśmy i pewnie na wszystkim sie nie znamy. Oczywiście decyzja należy do Ciebie ja tylko piszę o swoim doświadczeniu

@czarna_mala a ja też później nic nie czułam po pullowanych to dobry znak wchodziło jak w masło

@ovli22 bobo gang super uśmiałam się

@Gabiś, jesteś super mamą:)
Powiem wam, że praktycznie tylko tu na forum spotykam kobiety, ktore pragną miec więcej dzieci. Wkurza mnie taka społeczna norma posiadania dwójki (u nas na wsi to strasznie widoczne :(). Bo jak trzecie czy czwarte to na pewno wpadka albo patologia, a jedno to z wygody. A jak ktos musiał walczyć, to wie jakim darem i cudem jest życie.
@czarna_mala, a ja znów zapytam: swędzi cię? :p oczywiscie ręka?

Ja zawsze marzylam o trojce[emoji7][emoji7][emoji7]dlatego w domu mam zaplanowane 3 luzne pokoje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Gabiś, jesteś super mamą:)
Powiem wam, że praktycznie tylko tu na forum spotykam kobiety, ktore pragną miec więcej dzieci. Wkurza mnie taka społeczna norma posiadania dwójki (u nas na wsi to strasznie widoczne :(). Bo jak trzecie czy czwarte to na pewno wpadka albo patologia, a jedno to z wygody. A jak ktos musiał walczyć, to wie jakim darem i cudem jest życie.
@czarna_mala, a ja znów zapytam: swędzi cię? :p oczywiscie ręka?
To i mi się marzy, mi! Jednak pozostanę przy statystycznej dwójce bo moja psiocha odmawia posłuszeństwa i sprawa jasna.

@Liluli @tęczowa grubaski ♡♡♡ juz niedługo :D

@Avita @Gabiś @lamia78 @Kitki i wszystkie mamusie przekazujcie dziewczynom jak najwięcej fluidów i dobrej energii. Wiem, że przy dzieciach ciężko ale wierzę w wasze moce :)
Czekamy na nowe kropeczki bo lista dawno nie aktualizowana :)
@czarna_mala wiem ze to juz koniec tej drogi i czeka cię nowa :*
@mickey* ja wiem, ja pamiętam, ja czuwam. .. ja czasu nie mam :)
@Destino będzie dobrze bo tak niedawno chciałaś u mnie być a tu popatrz!
@Porzeczka1234 @Funia90 @agatush @bea25ta jak się czujecie?
@susana wracaj do nas ♡
@marzycielka81 @dżoł @Czajak @iveo @ovli22 @pixi.nova @roxie123 @Marthi @MartaHa @magda1208 plan i do boju! Popatrzcie ile nas tu jest. Ja obiecałam temu Najwyższemu ze opiszę wam kiedyś moje świadectwo. Nie jestem zwolennikiem płacenia za modlitwę ale czuje ze nie podziękowałam jeszcze za cud. Uprzedze wcześniej zeby przeczytały te z was, które poczują ze to dla nich :*

Ostatnia edycja:
@nafoczka teraz mickey sie do ciebie wybiera to moze niedlugo nam test pozytywny pokaże [emoji1] ty lepiej zapylasz niz lekarze. Ktora chce byc w ciazy do nafoczki marsz [emoji23]
Jakby co chetnie cie odwiedze, tylko chyba miedzy snem a karmieniem jest najwiecej wolnego czasu
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@nafoczka teraz mickey sie do ciebie wybiera to moze niedlugo nam test pozytywny pokaże [emoji1] ty lepiej zapylasz niz lekarze. Ktora chce byc w ciazy do nafoczki marsz [emoji23]
Jakby co chetnie cie odwiedze, tylko chyba miedzy snem a karmieniem jest najwiecej wolnego czasu
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze @bea25ta mogłaby temat rozwinąć :D

Do góry