reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Kasiulka Mrta na razie tez nie oglada tv;-)ja moge latwiej spacyfikowac ale Natalka to juz trudny orzech do zgryzienia i ciezko jest ja czyms zajac,jedynie chce pa pa i papa i lazi za mna i marudzi, rzadko jeszcze czyms sie sama pobawi taki wiek..Ja nie jestem w stanie poswiecac jej non stop czasu dlatego reklama to przerywnik,zebym cos zrobila spokojnie bez jej marudzenia, lub tez jakas bajka]
Aniay gratuluje zabka:tak:

a ja czasem z rana puszczam Jeremiemu MiniMini .... jest kilka bajek na które się ożywia, ale najbardziej podoba mu się jak śpiewają dzieci, dlatego Świat Elmo jest na pierwszym miejscu ... no i przerywnik z rybką zawsze jest powodem, by zerknąć na ekran i się uśmiechnąć.

Pozatym Jeremi poznaje już się na zdjęciach, zresztą mamę , tate, babcię i resztę rodzinki też. Ostatnio spojrzał na monitor, który był wyłączony i strasznie się zasmucił, że nie ma go na tapecie. Ale jak tylko włączyłam, to się rozpromienił :happy2:

A następne pewnie pójdą górne jedynki, mam rację?

u nas najpierw dolne jedynki a potem....... górne dwójki ;-):happy: coś się małej chyba pomieszało ;-)
a czytałam kiedyś o dziewczynce której wyszła najpierw dolna prawa jedynka, potem górna prawa jedynka, a dopiero potem zaczęły iść lewe jedynki..... :dull:

reklama
u nas nabiły się dzisiaj dwa guzy, wczoraj jeden...:dull::szok:
wszystko przez to, że Zuzka raczkuje jak szalona, gdzie się da. Wczoraj dorwała sie do kaloryfera i próbowała wstac trzymajac sie go, ale jej sie raczki zeslizgnely i łupneła czołem zanim zdołałam dobiec:wściekła/y: dzisiaj podobna sytuacja miała miejsce między łozkiem a szafą... poza tym podobaja jej sie palce u stóp dziadka .... nawet te próbuje wziasc do buzi...:wściekła/y:

Do góry