dżoasia
Fanka BB :)
Mi lekarz kazał zrobić miesiąc przerwy ale byłam zawiedziona... Wolę działać "na fali"ja tez po nieudanej probie zrobilam sobie przerwe na zlamanie dystansu...polecam...![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi lekarz kazał zrobić miesiąc przerwy ale byłam zawiedziona... Wolę działać "na fali"ja tez po nieudanej probie zrobilam sobie przerwe na zlamanie dystansu...polecam...![]()
ja potrzebowalam tej przerwy bo bylam wykonczona po stymulacji,punkcji,i niepowodzeniu...musialam sie zregenerowac...mysle ze to odegralo duza role bo naprawde bylam wykonczona...do crio podeszlam z nowa nadzieja i z nowymi silami...Mi lekarz kazał zrobić miesiąc przerwy ale byłam zawiedziona... Wolę działać "na fali"![]()
Tak Ci współczuje, wyobrażam sobie jakie to musi być straszne, sama staram sie pozbierać po nieudanej próbie, tez robię miesiąc przerwy bo muszę ochłonąć! Wiec wracamy razem do walki w sierpniu i oby ta nasza kolejna próba przyniosła nam upragnione szczęście. Wiem ze narazie jest nam cieżko, ale musimy myśleć pozytywnie - nastawienie tez jest ważne. Dajmy sobie czas na łzy a potem do boju!
Wiem kochana dla Ciebie to też świeża sprawa ale musimy jakoś dac radę i znaleźć w sobie siłę do walki. Mój doktor był za tym żeby od razu działać tzn mówił że ż medycznego punktu widzenia nie ma znaczenia czy teraz czy w sierpniu że to zależy ode mnie ale powiem Ci że ja to strasznie przeżyłam i potrzebuje tego czasu żeby chociaż na chwilę wyjechać gdzieś ż moim Mezem i naładować baterię tobie też radzę i wracamy do boju w sierpniu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Każdy ma inne potrzebyja potrzebowalam tej przerwy bo bylam wykonczona po stymulacji,punkcji,i niepowodzeniu...musialam sie zregenerowac...mysle ze to odegralo duza role bo naprawde bylam wykonczona...do crio podeszlam z nowa nadzieja i z nowymi silami...
Inozytol u kobiet tylko z podwyższonym amh jest zalecany-tak mi lekarz tłumaczył. Tez czytałam żeby faszerowac nim mężczyznę [emoji6]Mruch a wczoraj przy okazji sprawdzania skladu swoich witamin b complex wyczytalam ze dobrze jest brac inozytol i kobieta i mezczyzna bo to srodek na plodnosc podobno. U faceta dziala na produkcje spermy. Ja swojemu zakupie napewno![]()
Ale mezczyzne mogeInozytol u kobiet tylko z podwyższonym amh jest zalecany-tak mi lekarz tłumaczył. Tez czytałam żeby faszerowac nim mężczyznę [emoji6]
[emoji127] 28.10.2017
Mruch a powiedz mi czy w wyniku badan nasienia ma podwyzszone leukocyty lub jest jakis komentarz ze sa wystepuja liczne leukocyty i jest podejrzenie wystapienia bakterii?
Pytam bo my mielismy taki komentarz przy jednym.badaniu przy poprzednich leukocyty. I poprosilismy lekarza o antybiotyki 3 tygodnie unidoxu 2x1 to tez moglo poprawic wynik
A dla kobiet na co ona dziala ?
Ooo to musze zaczac brac skoro narazie naturalne staraniaPoprawia gospodarkę hormonalna, wydłuża trochę cykl, ale odpowiada za lepsze jakościowo jajeczka i większa produkcje śluzu owulacyjnego. No i dodatkowo wartości witaminowe i wzmacniające organizm. Mi wydłużył cykl o 4-5 dni, kiedyś w ogóle nie miałam śluzu owulacyjnego teraz mam go bardzo dużo.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom