Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dodzwoniłam się do ginekologa, kazał zrobić posiew, oby było wszystko okNiieszka spokojnie, warto skontaktować się z ginekologiem, w ciąży infekcje pęcherza są niestety dość częste...
Edit: Staraj się dużo pić![]()
Wizyte mam o 18.20 a ty?@andzelika87 tez odebralam dzis badania i mam nieliczne bakterie w moczu :/ ale w poprzedniej ciazy czesto mi sie to zdarzało i bylo ok, pewnie dostaniemy furaginetez wizytuje w czwartek, o ktorej masz wizytę?
@Molly_88 jesli krwawienie sie zmniejszylo to dobry znakjutro na pewno zrobią ci kontrolne usg i wszystko bedzie dobrze
Gratuluje wizytujacym serduszek i witam nowa marcoweczke![]()
No u nas innej opcji nie ma. Musi byc dobrze.Dodzwoniłam się do ginekologa, kazał zrobić posiew, oby było wszystko ok
Dodzwoniłam się do ginekologa, kazał zrobić posiew, oby było wszystko ok
Ado innego nie chcesz iść?Ehhh widzę nie wiele się zmieniło w szpitalach jeśli chodzi o podejście do pacjentek, zero empatii. Mam nadzieję że rano nie będą robili problemu z badaniami, stres i niepewność najgorsza.
Moja ginka na urlopie, wraca 24 i dopiero wtedy mam dzwonić i mnie umówi... masakra tyle dni czekania jeszcze.
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie płacz, wszystko będzie dobrze.@andzelika87 , @Klayd, mam nadzieję, bo już fala łez poszła w poduszke, to te okropne hormony ;(
nie stresuj siebie i brzdąca
Prowadziła moja poprzednią ciążę, mam do niej zaufanie. Innych nie znam w naszym rejonie i boję się że trafię na jakiegoś mało fajnego lekarza. Jakoś wytrzymam...będę wam po prostu pewnie codziennie jęczeć że jeszcze tyle dni do pierwszego USG [emoji12]Ado innego nie chcesz iść?