• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu goszczaca
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Niieszka spokojnie, warto skontaktować się z ginekologiem, w ciąży infekcje pęcherza są niestety dość częste...

Edit: Staraj się dużo pić :)

reklama
@andzelika87 tez odebralam dzis badania i mam nieliczne bakterie w moczu :/ ale w poprzedniej ciazy czesto mi sie to zdarzało i bylo ok, pewnie dostaniemy furagine :) tez wizytuje w czwartek, o ktorej masz wizytę?

@Molly_88 jesli krwawienie sie zmniejszylo to dobry znak :) jutro na pewno zrobią ci kontrolne usg i wszystko bedzie dobrze :)

Gratuluje wizytujacym serduszek i witam nowa marcoweczke :)
Wizyte mam o 18.20 a ty?
Dodzwoniłam się do ginekologa, kazał zrobić posiew, oby było wszystko ok
No u nas innej opcji nie ma. Musi byc dobrze.;)

Ehhh widzę nie wiele się zmieniło w szpitalach jeśli chodzi o podejście do pacjentek, zero empatii. Mam nadzieję że rano nie będą robili problemu z badaniami, stres i niepewność najgorsza.

Moja ginka na urlopie, wraca 24 i dopiero wtedy mam dzwonić i mnie umówi... masakra tyle dni czekania jeszcze.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Ehhh widzę nie wiele się zmieniło w szpitalach jeśli chodzi o podejście do pacjentek, zero empatii. Mam nadzieję że rano nie będą robili problemu z badaniami, stres i niepewność najgorsza.

Moja ginka na urlopie, wraca 24 i dopiero wtedy mam dzwonić i mnie umówi... masakra tyle dni czekania jeszcze.

Ado innego nie chcesz iść?

reklama
Nieszka nie denerwuj się tak, na pewno wszystko będzie dobrze tak jak dziewczyny wyżej pisały. Wiem że trudno panować nad emocjami ale stres nikomu jeszcze w niczym nie pomógł.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry