andzelisia
Fanka BB :)
Przyszla mamo pamiętam jak ja przezywalam jak w drugiej ciazy dowiedzialam sie ze chlopak.Zaraz czytalam czy zdarzaja sie pomylki.A potem w ciazy mialam same problemy i tak sie nawet zastanawialam czy to nie przez to ze tak sie nastawilam na dziewczynke.Na poczatku byla torbiel i w kazdej chwili moglam stracic ciaze.potem na bad polowkowym lek powiedzial ze dziecko ma nie uleczalna wade serca i po porodzie umrze- na koncu powiedzial ze chyba sie pomylil.Moja gin zapewniala ze z serduszkiem jest wszystko oki, ale do konca ciazy juz zylam w strachu.Na szczescie wszystko skonczylo sie dobrze.Pozniej doszla mi cukrzyca ciazowa taka ze nie moglam prawie nic jest bo po wszystkim wyskakiwal wysoki cukier.I na koniec tydz czasu lezalam w szpitalu bo watroba nie dawala sobie rady i mialam malo wod plodowych.A teraz synek jest naszym oczkiem w glowie.Ale sama dobrze wiem ze jak u mnie zostanie potwierdzony chlopak to troche sie zasmuce bo w sercu marze o coreczce.Ale mam nadzieje ze przyjme ta wiadomosc lepiej jak poprzednim razem.Przede wszystkim wazne zeby bylo zdrowe.Przyszla mamo zobaczysz ze jak urodzisz to pokochasz calym sercem :-)
A ja ciesze sie ze bedziemy mieli drugiego szkraba