reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beatko ja bym nie wytrzymala i zrobilabym tescik ( zreszta nie wytrzymalam ostatnio) Mojej kolezance wyszly II juz w 7 dni po zaplodnieniu, tak jak pisze Dorotka jak cos to zrobisz jeszcze raz w weekend.

reklama
Kasiu 2005 super ze jestes z Gdanska, jestesmy sasiadkami. Ja mieszkam na Oksywiu ,a Ty z jakiej dzielnicy GDN jestes? Dobrze jest mieszkac nad samym morzem, tylko mamy tu duze wiatry i to mnie wkurza. Ale tak to super!!! Pozdrowienia z Oksywia.

Kasiu 2005 super ze jestes z Gdanska, jestesmy sasiadkami. Ja mieszkam na Oksywiu ,a Ty z jakiej dzielnicy GDN jestes? Dobrze jest mieszkac nad samym morzem, tylko mamy tu duze wiatry i to mnie wkurza. Ale tak to super!!! Pozdrowienia z Oksywia.

Ja Wrzeszcz :)) Oj,super jest tu..prawie 5 lat temu sie tu przeprowadziłam..i w życiu teraz nie zamieniłabym tego miejsca (no chyba ze na Sopot,bo nażekam że ma całe 15 minut autem od plaży) No ale marzenie ścietej głowy

Dorotko..wiec tak, polecam zrób teścior w piątek, wiem ze nie jest latwo wytrzymac,ale jak wyjdzie jedna krecha..to potraktuj to jakby nie bylo tego testu.Wiesz,tak naprawde roznie to bywa,niektorym wychodza dwie krechy po 7 dniach, a niektorym,jak moje kolezanki dawno po terminie @,3 kolejne testy jedna krecha...a dopiero po 2 tygodniach od @ i czwartry test pojawiaja sie dwie krechy. Wiec wiesz..nawet jak jedna krecha a brak @ to jeszcze mozna miec nadzieje

Ja Wrzeszcz :)) Oj,super jest tu..prawie 5 lat temu sie tu przeprowadziłam..i w życiu teraz nie zamieniłabym tego miejsca (no chyba ze na Sopot,bo nażekam że ma całe 15 minut autem od plaży) No ale marzenie ścietej głowy

Dorotko..wiec tak, polecam zrób teścior w piątek, wiem ze nie jest latwo wytrzymac,ale jak wyjdzie jedna krecha..to potraktuj to jakby nie bylo tego testu.Wiesz,tak naprawde roznie to bywa,niektorym wychodza dwie krechy po 7 dniach, a niektorym,jak moje kolezanki dawno po terminie @,3 kolejne testy jedna krecha...a dopiero po 2 tygodniach od @ i czwartry test pojawiaja sie dwie krechy. Wiec wiesz..nawet jak jedna krecha a brak @ to jeszcze mozna miec nadzieje

Kasia_2005 to chyba miało być do Beatki :-)
Beatka nie patrz na nas tylko rób jak ty uważasz,że będzie dla ciebie lepiej. Zrobisz w piątek i wyjdzie pozytywnie - to kłopot z głowy :tak::-D.
Poczekasz do niedzieli też dobrze, ale będziesz wciąż o tym myśleć.
A jak zrobisz w piątek i wyjdzie negatywnie - to zrób jeszcze raz w niedzielę. Ten piątkowy potraktuj jako próbę uspokojenia myśli twoich i naszych ha ha.

:elvis:a ja dzis sobie drinkuje ;-)
w jakiejs babskiej gazecie znalazlam przepis na metaxe z sokiem ananasowym i limonka mniam:rofl2:

reklama
Kasia2005 Wrzeszcz tez jest bardzo ladna dzielnica. Jak ktos mieszka nad morzem ,to juz nie chce sie stad wyprowadzic. Dorotko sama juz nie wiem , pomysle jutro. NiaNia to miala farta, od samego poczatku wiedziala ze jest w ciazy. Chyba jest jakims jasnowidzem.

Do góry