• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu goszczaca
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej mi od rana chce się płakać tak mnie te mdłości męczą to jest chore jakieś. W nocy się obudziłam siku i napiłam się łyka soku pomarańczowego i koniec po spane. Takie mdłości mnie dopadły ze zasnąć nie mogłam. Wstałam o 10 tej i powtórka z rozrywki. Zrobiłam sobie herbatę owocowa wzięłam leki i mówię zjem coś na siłę i prawie w kibelku wylądowałam.zjadłam półtora parówki z keczupem i pół bułki i odstawiłam bo bym do kibelka się przykleila. Poszłam się położyć i trochę lepiej ale to jakaś katorga jest. Słyszałam o jakiś opaskach uciskowych na mdłości. Opinie są różne z tego co czytałam. Słyszeliście o nich?
Nic mi nie wiadomo o tym. Pij dużo wody.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej mi od rana chce się płakać tak mnie te mdłości męczą to jest chore jakieś. W nocy się obudziłam siku i napiłam się łyka soku pomarańczowego i koniec po spane. Takie mdłości mnie dopadły ze zasnąć nie mogłam. Wstałam o 10 tej i powtórka z rozrywki. Zrobiłam sobie herbatę owocowa wzięłam leki i mówię zjem coś na siłę i prawie w kibelku wylądowałam.zjadłam półtora parówki z keczupem i pół bułki i odstawiłam bo bym do kibelka się przykleila. Poszłam się położyć i trochę lepiej ale to jakaś katorga jest. Słyszałam o jakiś opaskach uciskowych na mdłości. Opinie są różne z tego co czytałam. Słyszeliście o nich?
Współczuję :( Jestem trzeci raz w ciąży i mdłości nigdy nie doświadczyłam. Sama nie wiem czy to dobrze czy źle. Jak się nie ma żadnych uciążliwych objawów to znów człowiek zaczyna sobie wkręcać co najgorsze :/

Tez Ci wspolczuje. Ja nie mam mdłości póki co ale za to nie moge powstrzymac sie od snu. To jest jakis koszmar bo w pracy nie moge sie na niczym skupic taka jestem spiaca....

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuję :( Jestem trzeci raz w ciąży i mdłości nigdy nie doświadczyłam. Sama nie wiem czy to dobrze czy źle. Jak się nie ma żadnych uciążliwych objawów to znów człowiek zaczyna sobie wkręcać co najgorsze :/
Tez w pierwszej ciąży nic nie miałam, tetaz cos sie zdarzy jak jedtem glodna. Niestresuj się na marne;)
@kandi92 jakiś urlop?;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry