Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha, ja też tak mama ostatnio stwierdziłam, że moje Dziecko chyba zżera mi mózg, ciągle o czymś zapominam, a to czy coś wyłączyłam z gniazdka, czy zamknęłam drzwi, czy wzięłam tabletkę i to do tego stopnia że liczę po prostu tabletki w blistrze żeby mieć pewność xd nie wiem czy istnieje taki objaw ale ja go mam xdd
Ja juz ten etap mam za sobą. Pierwsze 2 tygodnie byla afera za aferą, darlam sie na męża, awantury mu robilam o nicJa tez mam lenia i mega balagan
Ale narazie mieszkamy w moim rodzinnym domu woec mogę liczyc na dużą pomoc rodziców i rodzeństwaa mój mazr sie smieje ze jemu tak dobrze z tesciami ze wyprowadzimy sie dopiero jak dzieci nam dorosną
Dziewczyny czy wy tez macie takie wahania nastrojów? Bo mnie to wszystko wyprowadza z równowagi a najbardziej to mąż mnie denerwuje i to bez powodu. Aż mi go żal![]()
byl przelom jak zrobilam mu pieklo w samochodzie, wysiadlam i szlam na pieszo dodomu. Wtedy bylam wsciekla na siebie, ze hormony hormonami ale to wszystko nie moze sie odbic ani na synu ani na kruszynce. Szlam myslalam i sie ogarnelam.
Mi wszystko spada [emoji14] i taka ciapa jestemJa mam jeszcze do kompletu ślamazarność![]()