reklama
ewelin86
Fanka BB :)
No sny są ciekawe jak tyle hormonów się bierzeNo to teb tego... Zbieramy się na punkcję... Ależ to ja miałam dziwne sny. Części nie powiem bo niech się spełni a część to że wyszłam z ciała patrzyłam i sama podpowiadałam lekarzowi gdzie jeszcze jajka sąbył tam też mój M i psy hahaha cała rodzinka
a potem jak na wielkiej sali podczas jakiejś imprezy mieli oficjalnie ogłosić ile się zapłodniło to uciekłam z innym facetem, który zadzwonił do mnie i powiedział że mam olać wszystko i będziemy szczęśliwie żyć ze sprzedaży jego spermy
SERIO! Co te hormony z głową robią. Wstałam to myślałam że padnę ze śmiechu
![]()
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Nie martw się kredka... spokojnie. Dobrze, że no spe wzięłaś. Uspokoiły się trochę te skurcze??Dziewczyny wlasnie sie obudzilaam ze strasznym snem a w sumie to mnie obudzily skurcze macicy takie mocne! Wzielam 2 nospy ale tak sie boje[emoji22]
ewelin86
Będzie dobrze. Tylko się nie denerwujDziewczyny wlasnie sie obudzilaam ze strasznym snem a w sumie to mnie obudzily skurcze macicy takie mocne! Wzielam 2 nospy ale tak sie boje[emoji22]
ewelin86
Dobrze, że ja byłam w swoich ciuchach tylko spódniczkę miałam i kapcieBędzie dobrze tylko się staraj nie denerwować to najgorsze jest.
Kurde mogliby mieć kilka rozmiarów tych jednorazowych sukienek na bal pobraniowywyglądam w tym jak w w worku już nie mówiąc o tym że dekolt taki wielki że całe cycki mi widać a te papierowe kapcie to też nie za bardzo buty na taki bal dla kopciuszka...
![]()
kredka82
Madzia leze dalej (pomijajac wc ktore musialam zaliczyc zaraz po skurczach) ale normalnie nie wiem co to sie stalo. Jestem w takim szoku. Czuje ze juz po wszystkim...Nie martw się kredka... spokojnie. Dobrze, że no spe wzięłaś. Uspokoiły się trochę te skurcze??
Jeszcze ten sen... snilo mi sie ze leze w lozku i jest jakies dziecko chlopczyk kilku miesieczny i czym bardziej ja go chcialam do siebie przytulic tym bardziej on sie wyrywal i dostalam tych skurczy[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
Życzę owocnych zbiorów jajeczek,No to wykąpałam się, wypiłam ostatnią lampkę wina, pomasowałam brzuszek mówiąc jajeczkom jakie są ważne, jak ich potrzebuję i bardzo je prosząc by się ślicznie dały powyciągać a potem zapłodnić i żeby szczęśliwe wróciły do mnie na 9 miesięcyMam nadzieję że mnie posłuchają
![]()
Trzymam kciuki za owocne jajozbioryNo to teb tego... Zbieramy się na punkcję... Ależ to ja miałam dziwne sny. Części nie powiem bo niech się spełni a część to że wyszłam z ciała patrzyłam i sama podpowiadałam lekarzowi gdzie jeszcze jajka sąbył tam też mój M i psy hahaha cała rodzinka
a potem jak na wielkiej sali podczas jakiejś imprezy mieli oficjalnie ogłosić ile się zapłodniło to uciekłam z innym facetem, który zadzwonił do mnie i powiedział że mam olać wszystko i będziemy szczęśliwie żyć ze sprzedaży jego spermy
SERIO! Co te hormony z głową robią. Wstałam to myślałam że padnę ze śmiechu
![]()
tamiza
Powiem tak ja używam i pomaga . a co do voltarenu co by mogło się stać złego ? Jakieś substancje przenikają ??Voltaren raczej nie tylko jesli lekarz pozwoli. Amol czy on zadziala przeciwbolowo na stawy hmm nie mam pojecia. Oklad z lodu podziala troche jak krioterapia i moze zlagodzic bol i stan zapalny
Wszystko będzie dobrze :*Madzia leze dalej (pomijajac wc ktore musialam zaliczyc zaraz po skurczach) ale normalnie nie wiem co to sie stalo. Jestem w takim szoku. Czuje ze juz po wszystkim...
Jeszcze ten sen... snilo mi sie ze leze w lozku i jest jakies dziecko chlopczyk kilku miesieczny i czym bardziej ja go chcialam do siebie przytulic tym bardziej on sie wyrywal i dostalam tych skurczy[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
reklama
Cześć Wam. Podczytuję Was od wczoraj. Znalazłam te forum przypadkowo. 3,5 roku temu przechodziłam ICSI w Białymstoku w Kriobanku - mam kochanego synka 2,5 letniego. Teraz podjeliśmy decyzje o rodzeństwie. Jestem dziś 3 dpt, miałam podaną w 5 dobie blastocystę komórkową. Nie mamy zamrożonych maluchów. Pomimo, że mam już synka, czuję jakbym przechodziła to pierwszy raz, ta sama nadzieja i ten sam stres
Gratuluję wszystkim , którym się tu udało i tych co niebawem testują. Pozdrawiam Was 
Podziel się: