• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Wam. Podczytuję Was od wczoraj. Znalazłam te forum przypadkowo. 3,5 roku temu przechodziłam ICSI w Białymstoku w Kriobanku - mam kochanego synka 2,5 letniego. Teraz podjeliśmy decyzje o rodzeństwie. Jestem dziś 3 dpt, miałam podaną w 5 dobie blastocystę komórkową. Nie mamy zamrożonych maluchów. Pomimo, że mam już synka, czuję jakbym przechodziła to pierwszy raz, ta sama nadzieja i ten sam stres :) Gratuluję wszystkim , którym się tu udało i tych co niebawem testują. Pozdrawiam Was :)
Witaj :)

Fajnie, że na nas trafiłaś i że do nas piszesz. Rozgość się, zostań z nami - będziemy się wspiorać. Super, że masz już trochę doświadczenia - to jest dla nas również cenne :)

Będzie dobrze tylko się staraj nie denerwować to najgorsze jest.

Kurde mogliby mieć kilka rozmiarów tych jednorazowych sukienek na bal pobraniowy ;) wyglądam w tym jak w w worku już nie mówiąc o tym że dekolt taki wielki że całe cycki mi widać a te papierowe kapcie to też nie za bardzo buty na taki bal dla kopciuszka... :)
Trzymam kciuki za twoje jajeczka... Oby były piękne.
Dziewczyny wlasnie sie obudzilaam ze strasznym snem a w sumie to mnie obudzily skurcze macicy takie mocne! Wzielam 2 nospy ale tak sie boje[emoji22]
Nie martw się ... Mnie przez kilka nocy budziły takie bóle, że aż się zwijalam... Jak po no spie przeszły to ok... Mi przechodziły w ciągu godziny....
Dziewczyny, dziś znów prądu u mnie nie ma... mogę nagle zniknąć i może mnie nie by do wieczora :D
A rachunek opłaciłaś!?!? Oj Madzia Madzia w ciąży zauważyłam czasem jakiś zanik szarych komórek u siebie więc może i tobie to wypadło z głowy...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry