Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No tak napisalam ze nie kazdaJa chodzę prywatnie, do Pani Doktor i jest mega spokojna, delikatna, ale dla równowagi empatyczna i konkretnapoleciłabym ją każdemu.
Do niej będę chodzić caly czas ale chciałabym iść tez na NFZ może udałoby się zdobyć skierowanie na te badania do 10 tygodnia bo jak to wszystko co trzeba zrobić policzylam to wyszło strasznie duzo :/ Przynajmniej we WroclawiuAlicja wczoraj pisalysmy chodz tam gdzie chodzisz do tego lekarza co Ci pisalam albo do tej co bylas bedziesz mega zadowolona
Naprawdę warto ja nie żałuję ani grosza
Ps wole jak facet jest ginekologiem sa lepszymi niz kobiety i baby takie wredne i niedelikatne moze nie kazda ale![]()
Pewnie udaDo niej będę chodzić caly czas ale chciałabym iść tez na NFZ może udałoby się zdobyć skierowanie na te badania do 10 tygodnia bo jak to wszystko co trzeba zrobić policzylam to wyszło strasznie duzo :/ Przynajmniej we Wroclawiu
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja akutar przy porodzie prawie cały czas miałam i położną i lekarza. Akurat nie mojego bo pech chciał, że skończył dyżur o północy a ja przed 3 trafiłam do szpitala. Ale inny lekarz był prawie przy calym porodzie. Więc może to zależy od szpitala.I tak nie bedzie jej przy porodzie bo polozna odbiera porod a lekarz na koniec przychodzi
No chyba ze bedzie miala dyzur bo tak to nie
A nawet jak bedzie to moze np robic cc
Takze ze trafisz na nia to ciezko i zależy ile ma dyżurów w tyg
Moja koleżanka rodziła z taką prywatna położna i jest bardzo zadowolona. Mówi że bez niej by nie urodzila[emoji6] wiadomo że możesz mieć szczęście i trafić na super położna która będzie miała akurat dyżur ale ja wolę nie ryzykować, zwłaszcza przy pierwszym porodzie więc wykupie sobiePowiedzcie mi jak to jest z tymi szkołami rodzenia, ,,prywatnymi,, położnymi - warto? jeśli tak, to kiedy szukać?
niby tak, ale słyszałaś pewnie o sprawie Bonka? jego żona prowadziła prywatnie ciąże u lekarza który rozstał się z naszą porodówką w nieciekawych stosunkach i mimo jego zaleceń odmówili jej cc. niby od wtedy bardzo się pilnują ale lepiej dmuchać na zimneI tak nie bedzie jej przy porodzie bo polozna odbiera porod a lekarz na koniec przychodzi
No chyba ze bedzie miala dyzur bo tak to nie
A nawet jak bedzie to moze np robic cc
Takze ze trafisz na nia to ciezko i zależy ile ma dyżurów w tyg
No właśnie taki mam zamiarPewnie uda. Powiedz ze przyszlas potwierdzić ciaze nie mow ze juz chodzisz gdzies i badania chcesz zrobić
![]()