jagodaaga
Fanka BB :)
Ale brałaś na nadczynność czy niedoczynność?Ja brałam leki chwile przed in vitro właśnie z zalecenia Pani dr wiec można
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale brałaś na nadczynność czy niedoczynność?Ja brałam leki chwile przed in vitro właśnie z zalecenia Pani dr wiec można
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
własnie tak zrobię mam badania od gin to przy okazji zrobie bete i progesteron jak myślisz jak miałam w 14dpt ponad 1446 bety to jutro w 21dpt wynik powiniem być już bardzo duży?Ja wstrzymuje się od współżycia mimo,że lekarz nie zabronił.... Aplikator oczywiście też mógł podrażnić. Nie martw się na zapas ale jutro zrób bete i progesteron dla świętego spokoju![]()
Peugeotka gdyby cos sie dzalo to mam 100km czyli godzine jazdy do innej polskiej przychodni lub szpitala wiec pojade. Na razie nie panikuje bo ta "kawa z mlkiem" raz jest raz nie. Bol od kiedy staram sie lezec nie jest mocny. Moze ja to tak odczuwam? Od poczatu stymulacji mialam klucia w podbrzuszu wiec moze moj organizm tak reaguje. Mam 35lat wiec to tez moze byc szok dla organizmu to co sie dzialo przez ostatni miesiac
A nie zwracam na to uwagi szczerze mówiącA lezysz na plasko, na boku czy z nogami podniesionymi?
Aplikujesz palcem czy aplikatorem?Mam pytanko może wiecie.Zaaplikowałam sobie jak zawsze luteinę dopochwową czuję od paru dni że w środku jest ciaśniej nawet podczas współżycia ostatnio mnie trochę bolało ale nie o to chodzi i zobaczyłam na aplikatorze żywą krew ale troszkę pożniej już nic nie było czy mogłam podrążnić sobie wkladając go masakra zaczynam się martwić.Jestem w ciązy dzis jest 20dpt 5 tydzień czy troszkę tej krwi to coś poważnego? jutro idę na badania które dała mi gin do zrobienia i chyba zrobie bete jeszcze żeby zobaczyć czy OK jak myślicie
NiedoczynnośćAle brałaś na nadczynność czy niedoczynność?
I nie boisz sie wspolzyc? Ja moze jestem przewrazliwiona ale na kilka ladnych tygodni na pewno nie bede ryzykowac.Ja też miewam bóle podbrzusza i klucie jajników i też się zastanawiam a dziś jeszcz
taka zywa ale bardzo malutko ale ja jestem panikara![]()
Ze tez po tylu przejsciach nie moze byc nigdy normalnie!Wiek kochana ze tak reagujesz chyba nie ma nic wspolnego bo Ja 36 mialam jak sie udalo i zadnych boli I zero plamien poczatkowych jednak ty mialas jakies"atrakcje" polipy.... mozliwe ze dlatego lekko plamisz i bole ,,, kazda przechodzi to inaczej
Mialam gorzej bo lepi teraz plamic niz w 3 trymestrze, mialam lozysko przodujace I od 29 tc wciaz krwawienia...I stresy ...
Lecz grzecznie wiec i relaksuj sie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w 27 dpt miałam ponad 77 tys. ...ale beta juz nie rośnie tak szybko jak na początku. Nie ma co gdybać, zrób i będziesz spokojnawłasnie tak zrobię mam badania od gin to przy okazji zrobie bete i progesteron jak myślisz jak miałam w 14dpt ponad 1446 bety to jutro w 21dpt wynik powiniem być już bardzo duży?