Lizka nie moge wyslac ci wiadomosci prywatnej .... dolaczysz mnie do zamknietej grupy?Jeśli ktoś jeszcze chce do zamkniętej grupy, proszę nękać mnie wiadomościami.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lizka nie moge wyslac ci wiadomosci prywatnej .... dolaczysz mnie do zamknietej grupy?Jeśli ktoś jeszcze chce do zamkniętej grupy, proszę nękać mnie wiadomościami.
Napisz do @LizkaELIZKA żeby Ciebie przeniosła na grupe zamkniętą[emoji6][emoji6][emoji6]Cześć - melduję się po urlopie.
Z góry mówię, ze 200 stron nie nadrobię...
Co sie działo u Was przez ten czas?![]()
No to mała kinder niespodziankaWitajcie Dziewczęta:-) Wybaczcie, że nie przebrnę przez te ponad 3 tys wpisów, ale mamy jeszcze trochę czasu przed sobą to myślę, że zdążę poznać wszystkie historie. Przez 9 lat udzielałam się na forum gazety, ale widzę, że niemrawo tam teraz i nawet grupy nie ma utworzonej. Zatem dobijam do Was i byłabym również wdzięczna za przyjęcie mnie do grupy zamkniętej.
To moja 3 ciąża, która spadła na nas, jak grom z jasnego nieba!!! Oswajamy się z tą myślą i na razie obracamy w żart (to pewnie taka obrona przed tym, co nieuniknione :-)). Termin też dość "żartobliwy", bo na 1.04, ale że ja cesarkowa i do tego dwójka urodzona 2 tyg przed TP to stawiam na połowę marca.Mam na stanie synka 9,5 lat i prawie 5 letnią córcię. Wizyta u gina na 10.08. Mam nadzieję, że będzie to pojedyncza ciąża...Bo dopiero będzie wesoło! W poprzednich dwóch było podejrzenie ciąży mnogiej na pierwszym badaniu usg. Jednak za każdym razem kończyłam z krwawieniem i jednym dzieckiem na pokładzie.
Póki co samopoczucie ok, tylko po każdym jedzeniu muszę żuć gumę miętową, bo jakiś dziwny posmak czuję i od razu mnie mdli. A, że w poprzednich ciążach mdłości miałam od 5,5 tyg do 20 tyg to naprawdę wolałabym teraz pozostać jedynie przy tych gumach i nie musieć siedzieć na L4 z powodu niemożności opuszczenia wucetu:-/ Kalkulator wskazuje 5t1d, ale z moich obserwacji wynika, że ten cykl miałam dużo krótszy i moim zdaniem to 5t5d. A taka ciekawostka, że dwa razy w życiu miałam krótsze cykle i za każdym razem kończyło się ciążą;-)