ludek
Fanka BB :)
Gratulacje!!! Trzymamy kciuki za przyrost!
Pamiętam cię z wątku IUI.
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Dziękuję pięknie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!! Trzymamy kciuki za przyrost!
Pamiętam cię z wątku IUI.
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Embrion Transfer jak mniemamUff, to jest najważniejsze
Kiedyś była bardzo aktywna i się zdziwiłam, że jej nie widzę
Widzę, że dzieciaki Wam rosną
adunnnia, już wiesz na kogo czekasz?
Dziewczyny, kiedy miałyście USG pęcherzykowe?
Co oznacza skrót ET?![]()
Pamietam cie [emoji4] mocno mocno gratuluje i zycze pieknych przyrostow bety[emoji3] [emoji110] ja tez jeszcze nie moge uwierzyć ze mi sie udalo, bo objawow za wiele nie mam i dzis rano zrobilam jeszcze sikanca by sobie poprawic nastrój [emoji13]
Embrion Transfer jak mniemam
Aha, no widzę w tabelce macie i nie mogłam rozgryźćDziękuję!
Gratuluje i zapraszam do nas na forum ciężaróweczki po invitro [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny okres spóźnia mi sie 5 dni dla mnie to cała wieczność, czy myślicie, że moge na własną rękę brać duphaston celem wywołania miesiączki? Jestem bardzo zła bo miałam zacząć brać estrofem do crio. To ma być mój pierwszy transfer. Nie miałam na świeżo obawa przed hiperka i teraz jeszcze to... Już tyle czekam i stale cos![]()
Kochana radzę wizytę i zrobienie usg bo różne rzeczy mogą się tam dziać. Mi się ostatnio spóźniał 8dni ale w końcu przyszedł, cała szczęśliwa poleciałam na wizytę przed crio a tu dupa bo była torbiel z tego właśnie cyklu.Dziewczyny okres spóźnia mi sie 5 dni dla mnie to cała wieczność, czy myślicie, że moge na własną rękę brać duphaston celem wywołania miesiączki? Jestem bardzo zła bo miałam zacząć brać estrofem do crio. To ma być mój pierwszy transfer. Nie miałam na świeżo obawa przed hiperka i teraz jeszcze to... Już tyle czekam i stale cos![]()