meg86
Fanka BB :)
Cudowny widokDziewczyny przedstawiam wam mojego kropka. Usg zrobione było spontanicznie dlatego nie byłam wpisana![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowny widokDziewczyny przedstawiam wam mojego kropka. Usg zrobione było spontanicznie dlatego nie byłam wpisana![]()
Staraj się nie denerwować. Dużo Dziewczyn ma przecież plamieniaZamiast odpoczywać nie wqr tu gorzej niż w domu a jeszcze maja problem i z laska.Ku*** in vitro to nie jest ciaza naturalna to jest juz ryzyko niech to zrozumieją ze walczę i wymagam w końcu jestem w szpitalu gdzie pomagają yhym....
Mocne kciuki by zostały z mamusiąHej dziewczynki dziś przytuliłam 2 maluszkimam nadzieję że zechcą ze mną zostać
GRATULUJĘ!Dziewczyny przedstawiam wam mojego kropka. Usg zrobione było spontanicznie dlatego nie byłam wpisana![]()
po 2 miesiącach przymusowej przerwy czekam na @ i będzie w końcu criorześlij mi ciążowe fluidki, żeby się teraz udało
![]()
Mnie lekarz powiedzial ze w ciazy do 4000j d3 moge wziac i ja mam w mama dha plus wit d3 i jeszcze biore vigantoletten.W Femibionie nie ma wit d wg mojej dr wiec musisz brać.
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Jestem w 4t4d ciazy wiec nasiadowki raczej odpadaja..
Czyli mowisz ze lekarzowi nie bedzie przeszkadzac ze bedzie to ze mnie wyplywac przy badaniu?
Super. Okruszynki trzymajcie sie mamy!!Hej dziewczynki dziś przytuliłam 2 maluszkimam nadzieję że zechcą ze mną zostać