reklama
andzelisia
Fanka BB :)
Ale odpisalam ci na twoja wiadomosc ale czemu nie doszlo to nie wiem?Andzelisia ale nic nie dostałam na priv.
Zapytałam wróżki i powiedziała że poki co to córki koło mnie nie widzi, ehhh ta babska ciekawość. KOrci mnie żeby zapytac jeszcze jakieś innej...
PrzyszłaMama87
kitqa
PrzyszłaMama - Ty wstawialas kiedys zdjecie dzidzi gdzie bylo widać nuba? Tak mi sie zdaje.wtedy byl dziewczynkowy .do któregoś tygodnia moze sie unieść.tylkonie wiem dokładnie do którego.
Czyli nub się unosi i tak zostaje ? i wtedy jak sterczy to jest dziewczynka ?
Imama
Bardzo złe się poczułam aż musiałam się położyć. Piersi tak bolą ze tragedia do tego czasami podbrzusze. Słabo mi się mam wrażenie ze się przewroce. Jutro z rana jak pojadę na betę to może mnie jakaś lekarka zbada.
Aleksandra metoda ramzi się nie sprawdza. Uwierz dziewczyna się dużo razy nie sprawdzała. Airfix ma córkę a wg ramzi miała mieć syna przecież [emoji6]
Narządy płciowe wyglądają do 13 tc prawie tak samo. Nawet nie odstają itd. Ale już po jak dobry lekarz naprawdę nie ma mowy o pomyłce.
W 15 tc to już pewniak. Mój miał normalnie jajka i siusiaka jak mój mąż od dołu serio tylko zdj nie umie wyszukać. Jak znajdę wkleję wam. Wiec w 20 tc to napewno pomyłki nie będzie. Ale wiadomo lekarz musi powiedzieć ze pewny jest córki a nie ze może córka.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Aleksandra metoda ramzi się nie sprawdza. Uwierz dziewczyna się dużo razy nie sprawdzała. Airfix ma córkę a wg ramzi miała mieć syna przecież [emoji6]
Narządy płciowe wyglądają do 13 tc prawie tak samo. Nawet nie odstają itd. Ale już po jak dobry lekarz naprawdę nie ma mowy o pomyłce.
W 15 tc to już pewniak. Mój miał normalnie jajka i siusiaka jak mój mąż od dołu serio tylko zdj nie umie wyszukać. Jak znajdę wkleję wam. Wiec w 20 tc to napewno pomyłki nie będzie. Ale wiadomo lekarz musi powiedzieć ze pewny jest córki a nie ze może córka.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Marzycielka86
Kitqa znalazłam jeszcze coś takiego mam nadzieję że się nie pogniewasz 
Link do: Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see
Link do: Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see
kitqa
Dlaczego miałbym się pogniewać ? świetny artykułKitqa znalazłam jeszcze coś takiego mam nadzieję że się nie pogniewasz
PrzyszłaMama87
reklama
Podziel się: