reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Mama mnie wyzywa ze ciągle sobie jakies problemy wynajduję[emoji13]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Ja dostałam ochrzan od babci, że zamiast mówić, że dobrze się czuje to mówię, że ujdzie w tłoku. A jak miałam mówić, że dobrze skoro czuje się w miarę ale mogłby być lepiej :)
Mnie od kilku dni pobolewa podbrzusze, podejrzewam, że coś mnie gniecie, bo z rana nie czuje dopiero po dłuższym siedzenie przed komputerem np. Mogłabym albo chodzić i stać albo leżeć.

Ja dostałam ochrzan od babci, że zamiast mówić, że dobrze się czuje to mówię, że ujdzie w tłoku. A jak miałam mówić, że dobrze skoro czuje się w miarę ale mogłby być lepiej :)
Mnie od kilku dni pobolewa podbrzusze, podejrzewam, że coś mnie gniecie, bo z rana nie czuje dopiero po dłuższym siedzenie przed komputerem np. Mogłabym albo chodzić i stać albo leżeć.
Ahh te mamy i babcie [emoji6]

Dziewczyny nie mogłam się powstrzymac i takie kapcie kupiłam mojemu smerfowi :D

Załączniki

• 11.png
    11.png
    56,4 KB · Wyświetleń: 83
Xssenia super buciki! Tez mam ochote powoli cos kupowac ale czekam cierpliwie na okreslenie płci. Z nowości doszlismy do malego porozumienia odnośnie ewentualnego imienia dla chlopca. Nasz Kuba ma tutaj duzo do powiedzenia i nie da rady go przekaonac jak jakies mu sie nie podoba :-)

Xssenia super buciki! Tez mam ochote powoli cos kupowac ale czekam cierpliwie na okreslenie płci. Z nowości doszlismy do malego porozumienia odnośnie ewentualnego imienia dla chlopca. Nasz Kuba ma tutaj duzo do powiedzenia i nie da rady go przekaonac jak jakies mu sie nie podoba :-)
Ja też czekam do płci

W sumie to mi sie to robi jak sie poloze na plecach z wyprostowanymi nogami, dziwnie nie?

A mi tak twardnieje jakos od trzech dni ale jakby całość tak pod pępkiem jak stoję. Jak przyjmuje pozycje półleżąca lub leżąca to przechodzi. Biorę duphaston bo i tak miałam przepisany i rozkurczowy buscopan. Teraz znowu magnez. No masz racje, zawsze cos...Wizyta dopiero 22.08 :/. Chciałam sie zapisać do innego lekarza ale terminy na wrzesień. Moj na urlopie ale moze do niej przedzwonię.

reklama
I jeszcze jak jestem w pozycji półleżącej to dzisiaj aż cały brzuch mi rytmiczne sie porusza w rytm mojego tętna. Jakos wcześniej tego nie zauważyłam.

Do góry