reklama
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
U mnie jak na razie @ nie widać 
. Jutro 34 dc. Ostatnio właśnie taką miałam przerwę między krwawieniami. Nadal uważam,że nie bedzie teraz maleństwa,ale nadzieja zawsze pozostaje. Szczerze mówiąc gdyby się jednak okazało,że jestem w ciąży to bym się dopiero zestresowała tymi niskimi temp 
. Zaraz bym dzwoniła do gina i bała się,że poronię :-(.
Więc sama nie wiem co jest teraz lepsze, być czy nie być w ciąży.
Beata, Kasia_2005, Gwiazdeczka, wile przemawia na waszą fasolkową przyszłość. Oby,oby... :-).
A co do kuzynowstwa to byłaby super sprawa
;-)
. W gazecie by nas mogli wtedy opisać haha

Więc sama nie wiem co jest teraz lepsze, być czy nie być w ciąży.
Beata, Kasia_2005, Gwiazdeczka, wile przemawia na waszą fasolkową przyszłość. Oby,oby... :-).
A co do kuzynowstwa to byłaby super sprawa

Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Sama już nie wiem Beatko. W moim przypadku to jeszcze nic nie wiadomo. W końcu w ostateczności to właściwie jak się uprzeć to jeszcze nie jestem po terminie miesiączki. A co do moich temp sama chciałabym poznać opinię najlepiej jakiegoś fachowca
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Co do badania szyjki, to nie jest to az tak fachowe jak u ginka ;-) ale badanie szyjki wykonuje sie przy npr, wiec nie ma w tym nic niebezpiecznego hahahahaha :-) wyobrazcie sobie balonik jak nie jest napapoany, to mozna powiedziec szyjka otwarta, potem jak napompowany i zawiazany na samym koncu, to jest wtedy szyjka zamknieta , moze byc taki opis hahahaha???
reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Podziel się: