reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Ohoo dzwoniłam do doktor żeby się umówić na wizytę bo była na urlopie. Trochę sobie poczekam, pierwszy wolny termin 15 września i 22 września. To będzie 10 tydzień juz, dobrze ze wcześniej usg zrobiłam to będę przynajmniej ciut spokojniejsza. I tak sie marteie i zastanawiam czy wytrzymam do tego czasu

Napisane na SM-T555 w aplikacji Forum BabyBoom

Ohoo dzwoniłam do doktor żeby się umówić na wizytę bo była na urlopie. Trochę sobie poczekam, pierwszy wolny termin 15 września i 22 września. To będzie 10 tydzień juz, dobrze ze wcześniej usg zrobiłam to będę przynajmniej ciut spokojniejsza. I tak sie marteie i zastanawiam czy wytrzymam do tego czasu

Miałam podobnie. Lekarka dopiero 14 wrzesnia, a dla mnie już wtedy 12 tydzień. Umówiłam się od picia do innej ale jakoś nie mam przekonania

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom

Poroniłam w 8tc 9mcy temu - Beta zwolniła na maksa, chociaż ciagle rosła. Zastanawiam się czy iść dziś zrobić 3 oznaczenie czy tez czekać do czwartku na wizytę u gin i zapewne usg. Boję się czy to nie za wcześnie, ale kazała przyjść.
Ja bym nie robiła 3 oznaczenia,bo nie potrzebnie się zestresujesz.Teraz zostaw sprawy własnemu biegowi i dbaj o siebie i maleństwo.Sama jestem po stracie i wiem jak takie czekanie na wyniki stresuje,a stres w ciąży nie wskazany.Na pewne sprawy i tak nie mamy wpływu.Grunt to pozytywne myślenie.Trzymam kciuki żeby dzidzia zdrowo rosła [emoji3].

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Jakbym mogla robilabym usg co tydzień, by sprawdzic czy wszystko ok z dzidzia. Taki schiz ale po poronieniu boje sie kolejnej straty maluszka. Czy wy tez tak macie? :)

witam :)
Nazywam sie Ania i mam 23 lata. Jeszcze nie nie pewnie ale chcialabym dolaczyc , z wyliczen kalkulatora wychodzi ok 6t. Ale ja nie jestem tego pewna poniewaz jedna ciaze stracilam dwa miesiace temu dlatego niepewnie :)
Witaj moja rówieśniczko, tez mam 23 lata i myślałam ze będę najmłodsza na forum :) Może urodzimy podobnie bo u mnie zaczyna się 7t wg kalkulatora ale z okresu wychodzi 6t i 2d :)

Jakbym mogla robilabym usg co tydzień, by sprawdzic czy wszystko ok z dzidzia. Taki schiz ale po poronieniu boje sie kolejnej straty maluszka. Czy wy tez tak macie? :)

Tez się boje po jednej stracie ale staram myśleć pozytywnie, przecież inaczej być nie może - musi być dobrze :) w sobotę mam nadzieje ze wszystko się okaże i usłyszę bicie serduszka [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji7]

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry